Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Κώστας Ποζαπαλίδης: Η υποψηφιότητα μου στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές με τη Δημοτική Παράταξη Νέα Πορεία, έρχεται σε μία δύσκολη περίοδο για τον τόπο


Κώστας Ποζαπαλίδης: Η υποψηφιότητα μου στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές με την Δημοτική Παράταξη Νέα Πορεία, έρχεται σε μία δύσκολη περίοδο για τον τόπο, όπου ακόμη και οι ποιο δύσπιστοι με την πολιτική πρέπει να δηλώσουν παρόντες.
Πιστεύω ότι ο Ηλίας Πετσής είναι ένας νέος άνθρωπος που ξέρει τα προβλήματα, έχει την ικανότητα και την κατάρτιση ώστε ο Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού να γυρίσει σελίδα.
Ο Κώστας Ποζαπαλίδης είναι μαζί με τον Βαγγέλη Βλάχο οι μόνοι Ευβοιώτες   ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές ομάδες, παίδων, νέων, ελπίδων,

ανδρών και εθνική μεσογειακή ομάδα με συνολικά 100 συμμετοχές.
Ξεκίνησε τη καριέρα του στο Απολλώνιο Ιστιαίας το 1981 σε ηλικία 15 ετών από όπου το 1985 μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Αθηνών και στην Α' Εθνική κατηγορία.
Στην ομάδα της Ριζούπολης αγωνίστηκε έως το 1995 και μετά συνέχισε στον Άρη Θεσσαλονίκης(1995-1997),για να κλείσει την εικοσαετή του καριέρα στη μεγάλη κατηγορία,στον Ακράτητο(1997-2004).
Σήμερα είναι προπονητής UEFA τεχνικός διευθυντής του afc ARSENAL soccer school.