Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Πιστοποιημένο Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης


Η ΟΕΔ ΕΥΒΟΙΑΣ θα πραγματοποιήσει Πιστοποιημένο Σεμινάριο BLS-AED στις 14/04/2019 και ώρα 16:00μμ στην Χαλκίδα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC) σε συνεργασία και με το Ευρωπαϊκό κολλέγιο Αθλητιατρικής.


Πραγματοποιείται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές της ERC και με τον ειδικό εξοπλισμό εκπαίδευσης για την πιστοποίηση BLS-AED.

Για την συμμετοχή σας είναι απαραίτητο να καλέσετε στο τηλέφωνο 6975687915 (κύριος Τζιγιάννης Σταύρος). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και τηρείται σειρά προτεραιότητας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ:
BLS- Basic Life Support
Η βασική υποστήριξη ζωής (BLS) και, όταν είναι δυνατόν, η χρήση ενός αυτοματοποιημένου εξωτερικού απινιδωτή (AED) είναι το πρώτο επίπεδο φροντίδας για ένα άτομο σε καρδιακή ανακοπή.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων BLS / AED Provider του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC), πιστοποιημένοι εκπαιδευτές θα σας καθοδηγήσουν και θα σας στηρίξουν στη διαδικασία μάθησης.

Απαιτήσεις
Δεν υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις για την είσοδο σε αυτό το μάθημα. Οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί σε ένα μάθημα βασικής υποστήριξης

Για την συμμετοχή σας είναι απαραίτητο να καλέσετε στο τηλέφωνο 6975687915 ( κύριος Τζιγιάννης Σταύρος). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και τηρείται σειρά προτεραιότητας.