MY KTEO

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Άγγελος Ανδριόπουλος: Απολύθηκε ο ηθοποιός λόγω... εγκυμοσύνης


Τον Άγγελο Ανδριόπουλο το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και φέτος τον απόλαυσε στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Ο ηθοποιός μας ενημέρωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ότι ενώ είχε συμφωνήσει σε μια παράσταση, η συμφωνία ακυρώθηκε επειδή η σύζυγός του είναι έγκυος.

«Σε άλλα νέα, σήμερα απολύθηκα λόγω... εγκυμοσύνης.

Να κλείνεις μια συμφωνία για καλοκαιρινή παράσταση, να δίνεις τα χέρια και δύο μήνες μετά, ύστερα από κάποιες πρόβες και ενώ έχεις δεσμεύσει την καλοκαιρινή σου περίοδο, να σε παίρνει ένα μεσημέρι τηλέφωνο η παραγωγή και να σου λέει "ότι ο σκηνοθέτης αποφασίζει να διακόψει την συνεργασία γιατί ανησυχεί ότι δεν θα βγάλεις την παράσταση σε περίπτωση που την συγκεκριμένη ημερομηνία γεννήσει η σύζυγός σου".

Δυστυχώς λοιπόν, ενώ οι γυναίκες προσπαθούν ακόμα μετά από δεκαετίες να διεκδικήσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και μετά -στην Ελλάδα του 2023- υπάρχουν και περιπτώσεις απολύσεων ανθρώπων που πρόκειται να γίνουν μπαμπάδες, με σκοπό να μη βλάψουν (με την χαρά τους..?) το καλό? Τον στόχο? μιας παράστασης...», έγραψε ο Άγγελος Ανδριόπουλος.

Δείτε την ανάρτησή του:



gossip-tv.gr