MY KTEO

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Η Εθελοντική ομάδα ΑμεΑ της ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ επισκέφθηκε το ΚΕΠΕΑ

Η Εθελοντική ομάδα ΑμεΑ της ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ., είχε την χαρά και την τιμή να επισκεφθεί το ΚΕΠΕΑ (Κέντρο Εκπαίδευσης για την Αειφορία Διρφύων Μεσσαπίων) Λούτσας, την Τρίτη 23 Μαΐου 2023.

Οι άνθρωποι του ΚΕΠΕΑ ,αγκάλιασαν την ομάδα , ο Προϊστάμενος Μπαϊρακτάρης Δημήτρης και τα μέλη της Παιδαγωγικής ομάδας Ζιάκα Χαρά, Καραμπάς Ηλίας και Παναγιώτου Άγγελος, μέσα από αφηγήσεις ιστοριών για το περιβάλλον, περίπατο στις ομορφιές της Λούτσας, αναγνώριση φυτών-ζώων-καρπών-δέντρων, καθώς και με δια δραστικά παιχνίδια, μας έδειξαν, πώς να αγκαλιάσουμε τη φύση αλλά και πως να σεβόμαστε και να προστατεύουμε την συνοχή των κρίκων της αλυσίδας της.

Η ομάδα , είναι εμπειριών συλλέκτης και η άκρως αυτή εποικοδομητική και όμορφη ημέρα αποτελεί για εμάς , μια μοναδική εμπειρία ζωής.

"Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλο το προσωπικό του ΚΕΠΕΑ, για την άψογη φιλοξενία, το ζεστό και φιλικό περιβάλλον και για τις πολύ ενδιαφέρουσες υπαίθριες βιωματικές δραστηριότητες στον αύλειο χώρο και στο ναό της Αγίας Παρασκευής, καθώς και τον Καλαβρή Μιχάλη, πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ψαχνών για την όλη προσφορά του."
  
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ.

ΜΥΤΑΛΑ -ΤΖΕΡΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ