MY KTEO

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

«EVRIPOSNIGHTRUN 23» - Γιορτή Αθλητισμού & Προσφοράς


Με ιδιαίτερη επιτυχία και με πολύ μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση του κόσμου, διεξήχθη το Σάββατο 10 Ιουνίου, ο 2ος Νυχτερινός αγώνας δρόμου «EVRIPOSNIGHTRUN 23». Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθώς μικροί και μεγάλοι, με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό, έδωσαν το παρόν για τον κοινωνικό σκοπό του αγώνα, έγιναν μια αγκαλιά και η αγάπη τους για προσφορά στον αθλητισμό έκοψε το νήμα.

Στον αγώνα των 1000 μέτρων   συμμετείχαν  600 αθλητές , στον αγώνα των 5,5χλμ περισσότεροι απο 500 και στα 10,5χλμ 280 συμμετέχοντες.

Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Χαλκιδέων, ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου (ΔΟΑΠΠΕΧ), η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο ΟΠΑΣΤΕ, η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Αν Στερεάς & Εύβοιας, ο ΟΛΝΕ ,η ΕΟΣΛΜΑΥ, σε συνεργασία με τους συλλόγους κλασσικού αθλητισμού στον Δήμο Χαλκιδέων και τον σύλλογο δρομέων Ευβοίας.

Εξαιρετικά σημαντική ήταν η συμβολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας προεξάρχοντος του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας και της Λιμενικής Αστυνομίας  , καθώς επίσης και του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης, της Λέσχης Ευρίπου 4Χ4, της εταιρείας Μότο Πασχαλίδης και των εκατοντάδων ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ που στήριξαν ψυχή τε και σώματι τον αγώνα.

Θυμίζουμε πως μετά από κοινή απόφαση του Δ.Σ. του ΔΟΑΠΠΕΧ, τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν αναλογικά με τις συμμετοχές εκάστου αθλητικού συλλόγου με καταστατική έδρα στον Δήμο Χαλκιδέων, για την προμήθεια αθλητικού ή άλλου υλικού.

Μετά τον τερματισμό του αγώνα και το πέρας των απονομών η βραδιά έκλεισε μουσικά και μοναδικά με τη συναυλία του Ευβοιώτικου συγκροτήματος, BOCA NEGRO.

 

            Τέλος, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρυσό Χορηγό του Αγώνα  την ΔΕΔΑ,  τους μεγάλους χορηγούς το my KTEO Μιχάλη Θαλάσση, τις εταιρείες ΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΡΤΟΣ & ΖΥΜΗ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ, NET FOOD, PROTON ΤΣΙΤΙΝΗΣ(ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ-ΡΟΥΧΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ), SEPTONA, τους χορηγούς  , ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΑ, ΚΜΚ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΕΥΡΙΠΟΣ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ, B-FRESH SPITIKOI XYMOI & FeeJu, ΒΙΔΕΜΠΟΡΙΚΗ (ΕΡΓΑΛΕΙΑ -ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ-ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ) και τα Ζαχαροπλαστεία- Αρτοποιία:- ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ ΣΩΣΩΣ.

Τις εκκινήσεις του αγώνα έδωσαν: η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη, ο Αντιπερ/ρχης Π.Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Πάνος.

Επίσης, στο χώρο της εκκίνησης παρέστησαν οι:  Δημήτριος Βουρδάνος, Κων/νος Βαρδακώστας (Αντιπεριφερειάρχες), Ηλίας Μπουρμάς (Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος), η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Σακελλαράκη και η, Αγγελική Κόντου (πρόεδρος ΔΑΕΠΕΧ-ΑΕ) και Αναστάσιος Βελισσαρίου (Περιφερειακός Σύμβουλος).

Τέλος, Ευχαριστούμε τον ΕΑΣ-Σ.Ε.Γ.Α.Σ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τους αθλητικούς και πολιτιστικούς μας Συλλόγους για την υποστήριξη. Ευχαριστούμε τους εμπόρους κι επαγγελματίες για την ευγενική τους χορηγία.

Ευχαριστούμε επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας, την Τροχαία Χαλκίδας και τη Λιμενική Αρχή, γιατί συνέβαλαν τα μέγιστα και βοήθησαν στη ρύθμιση της κυκλοφορίας και όλα κύλησαν ομαλά. Τέλος ευχαριστούμε τους εθελοντές μας, που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!!!

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ «EVRIPOSNIGHTRUN 23»,

Για να πληροφορηθείτε τα αποτελέσματα του αγώνα «EVRIPOSNIGHTRUN 23», ανά ηλικιακή κατηγορία και χιλιομετρική διαδρομή, όλες οι ανωτέρω πληροφορίες βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.evriposnightrun.gr.