MY KTEO

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Τζέιμς Καφετζής: Το μήνυμα στον Νίκο Μπάρτζη – Πως υπέγραψε


Ο Τζέιμς Καφετζής υποστήριξε μέχρι τελευταίας στιγμής τον πρώην κολλητό φίλο του και συμπαίκτη του στο «Survivor 2021».
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Τελικά, η φιλία ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη, τον Τζέιμς Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη δεν άντεξε τη δοκιμασία της καθημερινότητας και οι δρόμοι των τριών πρώην κολλητών χώρισαν λίγους μήνες μετά το μεγάλο φινάλε του «Survivor 2021». Μετά από την επιστροφή τους από τον Άγιο Δομίνικο και κάμποσες εξορμήσεις στα νησιά εκείνο το καλοκαίρι, οι τρεις τους απομακρύνθηκαν, όπως έχουν παραδεχτεί άλλωστε on camera.

Όμως, όσο και αν ο καιρός πέρασε, οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται και ο Τζέιμς στήριξε σθεναρά τον Νίκο Μπάρτζη κατά την παραμονή του στο «Survivor All Star». Ακόμα και όταν κάποιοι σχολίασαν με μπόλικο δηλητήριο ότι η υποστήριξή του στον παλιό φίλο του είναι απλά μια προσπάθεια να πλήξει τον Σάκη Κατσούλη για την αντιδικία το ’21 αναφορικά με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη – ποιος δεν θυμάται τον τρόπο που η Μαριαλένα «πούλησε» τον Νίκο και τον Τζέιμς όταν τα ξαναβρήκε με τον Σάκη;- εκείνος δεν υποχώρησε.

Το αποτέλεσμα του τελικού δεν δικαίωσε, όπως είδαμε, τις προσδοκίες των φανατικών υποστηρικτών του Μπάρτζη, ο οποίος έφτασε ένα βήμα από το έπαθλο για να χάσει από τον Κατσούλη. Όμως, είναι πιθανό να είναι η αφετηρία για την επανασύνδεση των δύο πρώην κολλητών, σύμφωνα με τους φίλους τους στα social media. Ο επιχειρηματίας του τουρισμού από τη Ρόδο και ο αγρότης από το Ζευγολατιό θα μπορούσαν πλέον να επιδιορθώσουν τη σχέση τους που προκάλεσε τόσο μεγάλη «συγκίνηση» στους τηλεθεατές πριν από δύο χρόνια.

Η επιστροφή του Νίκου Μπάρτζη στον Άγιο Δομίνικο το 2023
Ο Νίκος Μπάρτζης, ο Τζέιμς Καφετζής και η Άννα Μαρία Βέλλη υπήρξαν για το μεγαλύτερο μέρος του «Survivor 2021» οι πιο δυνατοί παίκτες, μια πραγματικά αχτύπητη τριάδα, που μπορούσε να φέρνει νίκες και πόντους ακόμα και όταν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας τους έκαναν λευκή απεργία.

Για μια μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών αν το παιχνίδι δεν είχε παραταθεί χρονικά λόγω υψηλής τηλεθέασης, κάτι που προκάλεσε την αποχώρηση του Τζέιμς, κι αν ο Νίκος δεν είχε τραυματιστεί, το έπαθλο ανήκε δικαιωματικά σε έναν από τους δύο.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Μπάρτζης είπε το «ναι» φέτος στον Ατζούν και μπήκε στο «Survivor All Star». Ήθελε να πάρει τη ρεβάνς από το 2021. Και, σε αντίθεση με τον Τζέιμς Καφετζή που συγκρούστηκε με τον παραγωγό σε σημείο να ανταλλάξουν εξώδικά και αγωγές, ο αγρότης από την Κορινθία έλυσε τις διαφορές του με την παραγωγή του «Survivor» μακριά από τις κάμερες και ήταν κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενος.

Το αιχμηρό σχόλιο του Σάκη Κατσούλη
Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Σάκης Κατσούλης έδειξαν από πολύ νωρίς ότι ήταν ανάμεσα στα φαβορί για να σηκώσουν το έπαθλο. Ειδικά μετά την αποχώρηση των Δαλάκα – Χατζηανδρέου – Πηλίδη – Γκότση - Σχίζα – Σκαφιδά, ο δρόμος για την επικράτηση ήταν ανοιχτός. Και παρότι η σχέση ανάμεσά τους ήταν καλή στην μεγαλύτερη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί της Καραϊβικής, ο Σάκης δεν παρέλειψε να ρίξει τις σπόντες του στον Μπάρτζη για την φιλία του με τον Καφετζή. Απαντώντας σε ένα σχόλιο του Μπάρτζη για το πόσο σημαντική είναι η φιλία, επισήμανε ότι τα ίδια έλεγε το 2021 και τελικά με «κάποιους παίκτες» έκανε παρέα μόνο λόγω του παιχνιδιού.

Η απάντηση του Τζέιμς Καφετζή
Στην επόμενη ημέρα του τελικού ο Νίκος Μπάρτζης έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram για να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον στήριξε.

«Ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 2021 έκλεισε όμορφα. Ένα ταξίδι που δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε. Στην ζωή μου όμως,έχω μάθει να μην τα παρατάω ποτέ! ?Για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να επιστρέψω και να βγω Νικήτης του All Star! Νικητής γιατί μέσα από όλα όσα περάσα, μπορεί να μην κατέκτησα το έπαθλο στο τέλος, αλλά κέρδισα την αγάπη σας. Μου δώσατε δύναμη και μου δείξατε ότι η αλήθεια και η ειλικρίνεια τελικά είναι αυτά που μετράνε στην ζωή! Η αγάπη του κόσμου είναι τελικά το μεγαλύτερο έπαθλο που μπορεί να κερδίσει κανείς σε αυτή την ζωή!» έγραψε ο Νίκος Μπάρτζης κι από κάτω ο Τζέιμς Καφετζής «χειροκρότησε» υπογράφοντας ως «ένας άλλος παίκτης».



iEidiseis.gr