MY KTEO

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Πέντε νέοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με το συνδυασμό του υποψήφιου περιφερειάρχη Κώστα Μαρκόπουλου


Πέντε νέοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με το συνδυασμό «Στερεά Περιφέρεια» του υποψήφιου περιφερειάρχη Κώστα Μαρκόπουλου


Ο Αντώνης Καραβάς, είναι γεννημένος στην Παραλία της Κύμης το 1957.

Είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, συνταξιούχος του ΔΕΔΔΗΕ.

Την τελευταία δεκαετία δραστηριοποιείται στην οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση «Αρχοντικό Κύμης».

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Χαλκίδη, καταξιωμένη επιχειρηματία, και έχουν ένα γιο τον Χρήστο, μηχανικό.

Ζώντας από κοντά τα προβλήματα της περιοχής μας που χρονίζουν εδώ και καιρό χωρίς λύσεις, θεωρώ ότι η υποψηφιότητα για την Περιφέρεια του Κώστα Μαρκόπουλου, άξιου γιατρού και πολιτικού με μεγάλη προσφορά στην κοινωνία μας, είναι η πλέον κατάλληλη για την αντιμετώπιση και επίλυσή τους, και για αυτό συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του.

 


Η Παναγιώτα Μπασινά γεννήθηκε στις 20/021977, στο Γυμνό Ευβοίας, όπου και κατοικεί έως σήμερα. Είναι Ιδιωτική Υπάλληλος, (Διευθύντρια καταστήματος σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ), στο χώρο του λιανεμπόριου από το 1996.

 


O Σταύρος Λάμπρου γεννήθηκε και κατοικεί στην Χαλκίδα.

Είναι παντρεμένος με την Φωτεινή Πιλάτη και έχει 2 γιούς.

Ήταν Δ/ντής Ανθρωπίνων πόρων για περίπου 20 χρόνια στο Μηλάκι και στα Τσιμέντα Χαλκίδας.

Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στον Ταμυναϊκό και ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον Τοξότη Βόλου και στον ΑΟ Χαλκίδας.

 


Γρηγόρης Σταθαράς

Κατοικία: Ιστιαία Ευβοίας

Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών

Εκπαίδευση και Κατάρτιση: Πτυχίο Τεχνολόγου Γεωπονίας με παιδαγωγική επάρκεια Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ. – Ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή στο ΕΚΠΑ  σε συνεργασία με Β’ Παιδιατρική Κλινική Μονάδα Εφηβικής Υγείας και του Κέντρου Εκπαίδευσης Τυφλών

Συνέδρια/Σεμινάρια/Ημερίδες:

           Συμμετοχή στην Εκπαιδευτική Επιμόρφωση με Θέμα «Διαταραχές Αυτισμού Φάσματος (ΔΑΦ) στο Συμπεριληπτικό Σχολείο του 21ου αιώνα»

           Συμμετοχή στην Εκπαιδευτική Επιμόρφωση του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ειδικής Αγωγής με διεθνή συμμετοχή που διοργάνωσε ο Τομέας Παιδαγωγικής του Τμήματος ΦΠΨ του ΕΚΠΑ με θέμα: «Η Ειδική Αγωγή ΑΦΕΤΗΡΙΑ Εξελίξεων στην Επιστήμη και στην Πράξη»

           Συμμετοχή στο 3ο Εντατικό Σεμινάριο Εφηβικής Ιατρικής που διοργανώθηκε  από την Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών

           Συμμετοχή στην Ημερίδα: «Πολυδιάστατες Προσεγγίσεις του Αυτισμού» και «Η ειδική αγωγή στο δρόμο της αειφορίας» που πραγματοποιήθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Π.&Δ. Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, 13ης Περιφέρειας Ειδικής Αγωγής

Επαγγελματική Εμπειρία:

           Υπάλληλος επί 15 χρόνια στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ταξιάρχη (Παραγωγή Ξηρών Σύκων) ως υπεύθυνος Γεωπόνος

           Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής από το 2010 έως σήμερα στην Β/ΘΜΙΑ Εκπαίδευση Ειδικής Αγωγής (Σ.Μ.Ε.Α.) και το τελευταίο διάστημα Αναπληρωτής Διευθυντής στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καμαρίων Ιστιαίας

Ενασχόληση με τα κοινά: Α/ΘΜΙΑ Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1994 ως αντιπρόεδρος της Κοινότητας Μονοκαρυάς Ιστιαίας και έπειτα στον Καλλικρατικό Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού ως Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Β/ΘΜΙΑΣ Σχολικής Επιτροπής

Εθελοντισμός:

           Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics

           Συμμετοχή σε Εθελοντικές Δράσεις Προστασίας Περιβάλλοντος (Ανακύκλωση,Κατάσβεση Πυρκαγιών)

Χόμπι: Λογοτεχνία,Ποδηλασία,ΚολύμβησηΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ και της ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Είμαι Δικαστική Επιμελήτρια στην Περιφέρεια του Εφετείου Αθήνας και διατηρώ γραφείο στην Αθήνα επί της οδού Σταδίου αρ. 39.

Διαμένω στην Αγ. Παρασκευή Αττικής ως μόνιμη κατοικία και ως παραθεριστική στα Κριεζά Ευβοίας από 40 ετών και πλέον.

Έχω συμμετάσχει ως μέλος σε πολλές σχολικές επιτροπές, ως επίσης έχω υπάρξει ενεργό μέλος του Συλλόγου ΦΙΛΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ με πολλές δραστηριότητες σε όλη την Ελλάδα.

Εκλέγομαι σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις πρώτη σε σταυρούς προτίμησης επί 15 συνεχή έτη στο Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ - ΑΙΓΑΙΟΥ κλπ, στο οποίο υπήρξα και ταμίας αυτού.

Η πρόταση του κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιό του για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος είναι τιμητική για εμένα.

Εκτιμώ την προσωπικότητά του, την επιστημονική κατάρτισή του, το ήθος του, την αξιοπρεπής συμπεριφορά του και προπάντων την ειλικρίνεια και την καθαρότητα των λόγων & θέσεών του.

Αγαπώ την Εύβοια και ειδικότερα την περιοχή Κύμης Αλιβερίου, στην οποία κατοικώ και εφόσον με τιμήσετε με την ψήφο σας θα δώσω όλο μου τον εαυτό για την καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής μας, των συμπολιτών μου και γενικά θεωρώ ότι θα φανώ χρήσιμη σε οποιοδήποτε πρόβλημα που μπορεί να επιλυθεί.

Με αίσθημα ευθύνης και μέσα από την καρδιά μου ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα του κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, γιατί κατά την άποψή μου είναι ένα άτομο με διάθεση προσφοράς και αγάπης προς την Στερεά Ελλάδα και  στην Εύβοια.

Σε λίγους μήνες μπαίνω στη διαδικασία της συνταξιοδότησης μετά 40ετούς αδιάλειπτης υπηρεσίας στο χώρο της δικαιοσύνης και έχω χρόνο και διάθεση για την προσφορά μου στην τιμητική πρόταση του κ. Μαρκόπουλου.

Ευχαριστώ τον κ. Μαρκόπουλο Κωνσταντίνο και υπόσχομαι κάθε δυνατή προσπάθεια εκ μέρους μου για την επίτευξη του σκοπού του – κοινού σκοπού όλων μας.

Είμαι πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε θετικό μπορώ να προσφέρω στη περιοχή της Κύμης – Αλιβερίου.