MY KTEO

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Καλοκαίρι μαζί: Πρεμιέρα χωρίς τη Μαρία Αναστασοπούλου – τι συμβαίνει


Το «Καλοκαίρι μαζί» πήρε σήμερα τη σκυτάλη της πρωινή ενημέρωσης από το «Καλημέρα Ελλάδα» όμως από το πλατό απουσιάζει η Μαρία Αναστασοπούλου.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Η Μαρία Αναστασοπούλου, η «καλύτερη επένδυση» που έγινε στο «Καλημέρα Ελλάδα» από τη γέννηση της εκπομπής, σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαδάκη, έλαμψε διά της απουσίας της από την πρεμιέρα του «Καλοκαίρι μαζί».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που θα συνεχίσει να μας κρατάει συντροφιά τα πρωινά και μετά από το φινάλε του «Καλημέρα Ελλάδα» δεν έδωσε το παρών στην σημερινή πρεμιέρα της καλοκαιρινής πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Ο Νίκος Ρογκάκος και ο Γιώργος Γρηγοριάδης καλημέρισαν μόνοι τους τους τηλεθεατές και έστειλαν τα φιλιά τους στη Μαρία Αναστασοπούλου στην οποία έστειλαν την αγάπη τους και «περαστικά» για ταχεία ανάρρωση.

«Η Μαρία Αναστασοπούλου μας την έκανε, αλλά είχαμε λόγο, Περαστικά Μαράκι μας, θα σε έχουμε εδώ κοντά μας δεν θα την σκαπουλάρεις, αύριο θα είναι εδώ έδωσε υπόσχεση. Μας βλέπει, ας της δώσουμε ένα μεγάλο φιλί!» είπαν ο Νίκος Ρογκάκος και ο Γιώργος Γρηγοριάδης για την απουσία της συναδέλφου τους.



iEidiseis.gr