MY KTEO

Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο θάνατος της Βούλας και οι νέοι πρωταγωνιστές της σειράς


Τέσσερις ηθοποιοί αποχωρούν από τη σειρά του ALPHA, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Η 10η σεζόν της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον ALPHA ολοκληρώνεται το Σάββατο (08/07) και την Κυριακή (09/07) με τον θάνατο της Βούλας (Ελένη Κοκκίδου).

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο που θα προβληθεί το Σάββατο (08/07), στις 20:00, η Βούλα είναι στενοχωρημένη γιατί πρέπει να «σκοτώσει» έναν ήρωα της από το σίριαλ, αλλά ο Μηνάς δεν συμμερίζεται τον πόνο της. Εν τω μεταξύ, κάτι μουρμούρες που ψάρεψε ο αδελφός της, όπως φαίνεται θα αποβούν μοιραίες… Ή μήπως όχι; Ο Άγγελος και η Βέλη θέλουν να μάθουν στον Κανάτη πώς να ζει μόνος του, όμως αυτός έχει βρει μία εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης.

Η Ξένια (Άννα Κουτσαφτίκη) επιπλήττει τον Μπάμπη (Σπύρος Τσεκούρας), που είπε να γίνουν τα βαφτίσια στην ενορία τους, ενώ τα παιδιά θέλουν σε ξωκλήσι. Όλα όμως ανατρέπονται, όταν ο παπάς στο ξωκλήσι, δεν δέχεται να κάνει την βάφτιση, γιατί ο Χάρης (Άγγελος Ανδριόπουλος) και η Σοφία (Κωνσταντίνα Λιναρδάτου) έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Ποια λύση θα βρεθεί τελικά; Η Καίτη πετάει από τη χαρά της γιατί θα έρθει για καλοκαίρι ο γιος της, ο Νικολίνος, με τη φίλη του. Το θέμα είναι πού θα μείνουν.

Ακόμα, στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή (09/07), στις 20:00, όλοι οι ήρωές μας με μια απρόσμενη αφορμή βρίσκονται μαζεμένοι στην Κρήτη. Η Βούλα πεθαίνει και ο Μηνάς αποφασίζει να μην την κηδέψει, αλλά να την αποτεφρώσει. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, τη διαδικασία της αποτέφρωσης θα αναλάβει η Μαρία Κατσανδρή ως υπεύθυνη γραφείου τελετών και αναμένεται να εισβάλει στη ζωή του Μηνά (Αντώνης Αντωνίου).

Υπενθυμίζεται ότι από τη σειρά αποχωρούν, επίσης, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαρία Χάνου. Το νεότερο ζευγάρι της σειράς, δηλαδή τον Άγγελο Μπόικο και τη Βέλη Κανδυλιώτη, θα διαδεχθεί ένα πολύ καλό δίδυμο ηθοποιών, ο Στάθης Κόικας και η Εριέττα Μανούρη.

Τέλος από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και για την Κλέλια Ρένεση, που ενσάρκωσε την Καίτη Κίτσο, και έτσι στη ζωή του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, δηλαδή του Ηλία Χαραμή στη σειρά, πρόκειται να επιστρέψει η μητέρα του, η Ελπινίκη, την οποία υποδύεται η Ελένη Γερασιμίδου.



iEidiseis.gr