MY KTEO

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Δυσοίωνες είναι προβλέψεις του Νοστράδαμου για το έτος 2024


Ο αμφιλεγόμενος γιατρός-φαρμακοποιός-αστρολόγος, υποστήριξε στο βιβλίο του «Les Profecies», το οποίο είχε γράψει το 1555, ότι έχει προβλέψει το μέλλον μέχρι και το έτος 3797. Τι προβλέπει λοιπόν ο Γάλλος αστρολόγος για το 2024; Λοιμοί, πόλεμοι και περιβαλλοντικές καταστροφές είναι μερικά από αυτά που αναφέρει στο βιβλίο του. «Η ξερή Γη θα αρχίσει να διψάει ολοένα και περισσότερο και θα υπάρχουν τεράστιες πλημμύρες. Όλα αυτά θα φέρουν ένα κύμα μολυσματικών ασθενειών και πείνας», προειδοποιεί ο Γάλλος μελλοντολόγος.

Ένα απόσπασμα των προφητειών για το 2024 κάνει αναφορά σε «ένα όραμα για έναν πόλεμο και μια θαλάσσια μάχη. Ο κόκκινος αντίπαλος θα γίνει κάτασπρος από το φόβο του, τρομοκρατώντας τον Μεγάλο Ωκεανό».Σύμφωνα με ορισμένους ερμηνευτές, η φράση «κόκκινος αντίπαλος» παραπέμπει στην Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, οι σχέσεις της οποίας με τις ΗΠΑ και αρκετές άλλες χώρες της Δύσης είναι τεταμένες αυτή την περίοδο.

 Ο Νοστράδαμος γράφει ακόμη για μια τεχνητή νοημοσύνη που θα δημιουργήσει «τεχνολογικά θαύματα» το επόμενο έτος και για «ρηξικέλευθες προόδους» στην ιατρική, ειδικά στον τομέα της μεταμόσχευσης οργάνων.

 Ο Νοστράδαμος έκανε προβλέψεις και για το βασιλιά της Αγγλίας. Όπως υποστήριξε, ο Κάρολος θα αναγκαστεί να παραιτηθεί από τον θρόνο λόγω των συνεχών επιθέσεων που θα δεχθεί.

Τέλος, ο διάσημος μάντης προέβλεψε ότι ο Πάπας Φραγκίσκος θα παραιτηθεί λόγω προχωρημένης ηλικίας και το Βατικανό θα αλλάξει ηγεσία.