MY KTEO

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Σασμός - επόμενα επεισόδια: «Είναι πολύ μεγάλο το κακό που έχω κάνει» Η Θοδώρα τα λέει όλα στη Μαρίνα


Η ώρα για να μάθει την αλήθεια για τον γιο της η Μαρίνα, έφτασε στη σειρά Σασμός και η Θοδώρα δεν θα κάνει πίσω.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός προβάλλονται από τη Δευτέρα 13/11 έως την Πέμπτη 16/11 στις 21:00 στον Alpha και οι εξελίξεις είναι ανατριχιαστικές. Ο χωισμός του Γιώργου και της θοδώρας είναι ένα γεγονός που κανείς δεν θέλει να πιστέψει. Ενώ η Βασιλική ζητά το αίμα του Λάζαρου που πήρε τη ζωή του γιου της.

Η δίψα της Βασιλικής για εκδίκηση φουντώνει όλο και περισσότερο και απειλεί τον Μαθιό με χωρισμό, αν δεν σκοτώσει το Λάζαρο στο επεισόδιο της Δευτέρας 13/11. Η Θοδώρα θεωρεί πως όσα έζησε είναι τιμωρία από τον Θεό για τον θάνατο του Πετρή. Αντώνης και Γιώργος φοβούνται πως θα πει την αλήθεια στην Μαρίνα.

Η Εύα συνεχίζει το παιχνίδι της σε όλα τα μέτωπα, ενώ ο Αντρέας φαίνεται να την ερωτεύεται όλο και πιο πολύ. Στο μεταξύ, απανωτές αποκαλύψεις, προμηνύουν τρομακτικές συνέπειες για όλους. Όλα δείχνουν πως τα χειρότερα, δεν έχουν έρθει ακόμα στην Άνω Ποριά.

Η απόφαση της Θοδώρας να χωρίσει με τον Γιώργο μοιάζει οριστική στο επεισόδιο της Τρίτης 14/11. Ενώ η Μαρίνα έχοντας μάθει πια την αλήθεια για τον θάνατο του Πετρή, αρνείται να δώσει συγχώρεση. Ο Αστέρης αποκρούει τις προσπάθειες του Μαθιού και της Βασιλικής.

Εκείνη από την άλλη, ύστερα από μια επίσκεψη του Νικηφόρου στο όνειρό της, λυτρώνει τον Μαθιό από το μαρτύριο της εκδίκησης και βρίσκει σύμμαχο στην Καλλιόπη! Στο μεταξύ η πλεκτάνη της Εύας ξετυλίγεται σε βάρος του Μαθιού, ενώ ο Παύλος δηλώνει στον Αντώνη πως ξέρει πού θα βρει τον Λάζαρο.

O Aστέρης, νιώθοντας προδομένος από τον Μαθιό και την Καλλιόπη, αποκηρύσσει την οικογένειά του και βάζει μπρος με τη Στέλλα για το χωρισμό της περιουσίας των Σταματάκηδων στο επεισόδιο της Τετάρτης 15/11. Την ίδια ώρα η Θοδώρα ετοιμάζει την αναχώρησή της από την Κρήτη, έχοντας αποφασίσει οριστικά να χωρίσει με το Γιώργο. Ο Παύλος αποκαλύπτει στον Αντώνη πού βρίσκεται το κρησφύγετο του Λάζαρου.

Εκείνος σπεύδει να τον συλλάβει, πριν τον προλάβουν οι Σταματάκηδες. Η Βασιλική με την Καλλιόπη, όμως, εξυφαίνουν σκοτεινά σχέδια. Η αποκάλυψη για το θάνατο του Πέτρου διαλύει τη Μαρίνα, η οποία επιρρίπτει ευθύνες στον Αντώνη. Τυφλωμένη από τον πόνο, οδηγείται σε μία ακραία απόφαση.

Παράλληλα την Πέμπτη 16/11 ο χρόνος κυλά στον Σασμό. Έχουν περάσει τέσσερις μήνες και στο χωριό επικρατεί μια απόκοσμη ηρεμία. Η Εύα βρίσκεται σε αδιέξοδο με τα σχέδιά της για εκδίκηση, ενώ η Βασιλική δεν μπορεί να ησυχάσει μέχρι να βρεθεί ο Λάζαρος.

Την στιγμή που η αστυνομία αρχίζει να βλέπει φως στις έρευνές της, ο Μανόλης χαμένος στα σκοτάδια της θλίψης του, αντλεί δύναμη από μια αναπάντεχη παρουσία. Ο Αστέρης προσπαθώντας να παραμείνει αποκομμένος από την οικογένειά του, δέχεται ένα πισώπλατο χτύπημα, αυτήν την φορά από τη γυναίκα της ζωής του.iEidiseis.gr