MY KTEO

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Το Ναυάγιο spoiler: Πότε θα δείτε το τελευταίο επεισόδιο - Όλες οι εξελίξεις


Πότε ολοκληρώνονται τα γυρίσματα για τη σειρά του Mega «Το Ναυάγιο» και φτάνει στο τελευταίο επεισόδιο.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Η σειρά «Το Ναυάγιο» έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές του Mega με τη δραματική πλοκή και τα αληθοφανή και δύσκολα γυρίσματα, ειδικά αυτά με τα πλάνα των ναυαγών.

Βασισμένη σε ένα αληθινό και τραγικό ναυάγιο, με εκατοντάδες θύματα, «Το Ναυάγιο», έχει μια συγκεκριμένη ιστορία να πει. Αρχικά το πλάνο του καναλιού ήταν να δώσει το πράσινο φως για μια δεύτερη σεζόν, ώστε να αναπτυχθεί η μυθοπλασία και η ζωή των επιζώντων πιο αναλυτικά. Όμως σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά, αυτό τελικά δεν θα συμβεί. Οι συντελεστές της σειράς δεν θέλουν να «κουράσουν» την πλοκή της σειράς. Έτσι το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί με τη λήξη της τρέχουσας σεζόν.

Παράλληλα η νέα συμφωνία του σταθμού με τον Αντρέα Γεωργίου ορίζει πως θα αναλάβει την prime time από την επόμενη χρονιά με δύο σειρές.

Όσα θα δείτε στα νέα επεισόδια της σειράς «Το Ναυάγιο», από την Κυριακή 26 έως την Τρίτη 28/11 στις 22:50 στο Mega:

Την Κυριακή 26/11: Ο καιρός περνά και έναν μήνα μετά, οι «ναυαγοί» και όσοι έχασαν τους δικούς τους στο Φοίνιξ προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή. Θα τους αφήσει όμως η μοίρα; Ο Παντελίδης πιέζει τον Ιπποκράτη και την Ειρήνη να παρευρεθούν στην τελετή βράβευσης του Ιπποκράτη. Ο Διονύσης κάνει μία απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι της Λίνας και της προσφέρει έναν ρόλο σε μία ταινία. Ο Γιώργης καλεί τον Βασίλη και του ζητάει να μιλήσουν επειγόντως για ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο Μάκης και ο Πέτρος πιάνουν δουλειά σε συνεργείο αυτοκινήτων για να τα βγάζουν πέρα οικονομικά. Οι παλιές αμαρτίες του Αντώνη συνεχίζουν να παιδεύουν τον Πέτρο. Η Λαμπρινή δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Σοφούλας και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τους χειρότερους φόβους της. Ο Τρύφωνας αποχαιρετά την Ειρήνη και επιστρέφει στα Κύθηρα.

Τη Δευτέρα 27/11:Η τελετή βράβευσης του Ιπποκράτη πλησιάζει, αλλά η Ειρήνη δεν έχει την ψυχική αντοχή να είναι παρούσα, κάτι που τον βάζει σε δεύτερες σκέψεις. Η πρόταση του Διονύση στη Λίνα φέρνει τα πρώτα σύννεφα στη σχέση της με τον Μάκη. Ο Πέτρος δεν έχει συγκεντρώσει τα χρήματα που του ζητούν οι διώκτες του. Του προτείνουν να τους ξοφλήσει με έναν άλλο, πιο επικίνδυνο τρόπο. Η Στέλλα μαθαίνει ποιος είναι ο Γιώργης και τι σχέση έχει με τον Βασίλη και δεν ξέρει πώς να του το πει. Ο Βλάσσης και η Μαρία έχουν επέτειο και η αναδρομή στο παρελθόν φέρνει στην επιφάνεια ένα οικογενειακό μυστικό. Μια αποκάλυψη για την Αλίκη απειλεί να τινάξει στον αέρα το σχέδιό της, ενώ την ίδια ώρα ο Άγγελος γνωρίζει τη Βάσω και της αποκαλύπτει ότι υπάρχει κάτι στο παρελθόν τους που τους ενώνει.

Την Τρίτη 28/11: Η Ειρήνη καταρρέει, όταν σε μια έξοδό της μυρίζει το άρωμα που έφτιαξαν με τον Απόστολο, και αναρωτιέται πώς αυτό μπορεί να είναι δυνατόν. Θα εντοπίσει το μπουκαλάκι με το άρωμα που έχει καταλήξει στα χέρια της Λίνας; Η Λίνα ετοιμάζεται για την πρώτη μέρα στο πλατό και είναι ενθουσιασμένη, έχει όμως να αντιμετωπίσει έναν ιδιαίτερα πιεστικό Διονύση. Η Στέλλα αποφεύγει τον Βασίλη, ο οποίος αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει μεταξύ τους.

Το όπλο, που βρήκε η Χριστίνα στην κάμαρα του Πέτρου, φέρνει αναστάτωση στην αυλή. Ο Άγγελος δεν πείθεται από τις δικαιολογίες του Πέτρου και τον στριμώχνει για να του πει την αλήθεια. Ο Τρύφωνας έρχεται εκτάκτως στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά πλέον στην Ειρήνη για την κατάσταση της υγείας του. Την ίδια ώρα, ο Γιώργης ετοιμάζεται να πάει στη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων στην Κρήτη με την Αλίκη, η οποία δεν υποπτεύεται ότι το ένοχο μυστικό της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.iEidiseis.gr