MY KTEO

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω , σε 4ο και 10ο σου οίκο αντίστοιχα, σε τρίγωνα και εξάγωνα με ανάδρομο Δία και Κρόνο, θα σου φέρει επαγγελματικά ανοίγματα και ευκαιρίες ανάπτυξης τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον οικονομικό. Ωστόσο είναι μια Πανσέληνος που θα φέρει έντονα συναισθήματα, κυκλοθυμική διάθεση και τάση να μεταφέρεις τα προβλήματα από τον χώρο της δουλειάς στο σπίτι και το αντίστροφο. Γενικότερα θα είσαι αισιόδοξος/η, καλοπροαίρετος/η και δεν αποκλείεται να ωφεληθείς από μια αγοραπωλησία ή ένα ακίνητο. Θα έχεις κοινωνική διάθεση και παράλληλα εσωστρέφεια και ανάγκη να βρίσκεσαι με τους δικούς σου ανθρώπους που σου προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά. Ίσως βγάλεις κάποιες γκρίνιες απαιτώντας να σου δείξουν την αγάπη τους αλλά τίποτα που να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Ταύρος
Μια αρκετά ευνοϊκή Πανσέληνος για εσένα, που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω, στον 3ο και 9ο σου οίκο αντίστοιχα και σε τρίγωνα και εξάγωνα με τον ανάδρομο Δία και Κρόνο. Θα έχεις αρκετά καλοπροαίρετη διάθεση, επικοινωνιακή και είναι πιθανό να πάρεις ευχάριστες ειδήσεις από συγγενείς που βρίσκονται στο εξωτερικό. Αρκετές μετακινήσεις, βόλτες και επαφές με γνωστούς/ες και φίλους/ες. Αν λείπεις αυτές τις ημέρες για διακοπές θα περάσεις αρκετά ευχάριστα ενώ γενικότερα θα είσαι πληθωρικός/η και πολύ εκδηλωτικός/η με το ταίρι σου. Το κλίμα μεταξύ σας θα είναι πολύ χαλαρό, θα έχεις κατανόηση, χιούμορ και λίγο περισσότερο επιπόλαιη τάση που δεν σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Επειδή από φύση σου αρέσει να καλοπερνάς, πρόσεξε τις υπερβολές στο φαγητό γιατί τα κιλά παραμονεύουν.

Δίδυμοι
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω στον 2ο και 8ο σου οίκο αντίστοιχα, σε τρίγωνα και εξάγωνα με τον ανάδρομο Δία και Κρόνο, θα σου φέρει οικονομικά ανοίγματα. Θα είσαι αρκετά γαλαντόμος/α και δεν θα μαζεύεις τα χέρια σου από το πορτοφόλι σου. Από την άλλη πλευρά είναι πολύ πιθανό να έρθουν περίσσια χρήματα στην τσέπη σου και να ανέβει η αυτοπεποίθησή σου. Θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και οφειλές και γενικά είναι μια αρκετά καλή ημέρα για οικονομικές διαπραγματεύσεις. Η οικονομική ασφάλεια που θα νιώθεις θα σου φέρει ταυτόχρονα συναισθηματική κάλυψη ενώ, επαγγελματικά θα είσαι στην καλύτερη σου φάση. Θα είσαι αρκετά συνεπής και μεθοδικός/η στις ευθύνες και υποχρεώσεις σου και αν είσαι άνεργος/η μπορεί να προκύψει μια θέση που θα σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος
Η Πανσέληνος σε επηρεάζει άμεσα μιας και θα γίνει στο δικό σου ζώδιο στον 1ο σου και 10ο σου οίκο αντίστοιχα, σε τρίγωνα και εξάγωνα με τον ανάδρομο Δία και Κρόνο. Θα έχεις αρκετά σκαμπανεβάσματα στην διάθεσή σου, θα είσαι κυκλοθυμικός/η και θα παραπαίεις από την αισιοδοξία και την χαρά στην λύπη και τις συναισθηματικές εξάρσεις κυρίως αν νιώσεις πως δεν αγαπιέσαι αρκετά ή έτσι τουλάχιστον όπως θα θέλεις. Επειδή τα πράγματα δεν θα είναι τραγικά, φρόντισε να μην το παρακάνεις με τις γκρίνιες και τις πολλές εξαρτήσεις που ενδεχομένως κουράσουν τον/η αγαπημένο/η σου και τους δικούς σου ανθρώπους. Κάποιες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, θα προκληθούν εξαιτίας της ευαισθησίας σου και την συναισθηματικής φόρτισης της στιγμής, γι’ αυτό διατήρησε την ψυχραιμία σου.

Λέων
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω στον 12ο και 6ο σου οίκο αντίστοιχα, σε τρίγωνα και εξάγωνα με τον ανάδρομο Δία και Κρόνο, είναι πιθανό να σε φέρει αντιμέτωπο με διλήμματα ενώ θα σε επηρεάσει κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Απόφυγε να μείνεις μόνος/η ή να κλειστείς στον εαυτό σου για να γλιτώσεις από φοβίες και δυσάρεστες σκέψεις. Το mood ημέρας είναι πιο αισιόδοξο απ’ ότι πιστεύεις και καλά θα κάνεις να κοινωνικοποιηθείς. Από μυστικά σχέδια και κινήσεις που θα κάνεις, θα ευνοηθείς στον επαγγελματικό τομέα αρκεί να συγκροτηθείς, να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να κινηθείς προσεκτικά. Θα υπάρξουν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης ύστερα από την διεκπεραίωση των καθημερινών σου υποχρεώσεων σου και θεμάτων πρακτικής φύσης.

Παρθένος
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω στον 11ο και 5ο σου οίκο αντίστοιχα, σε τρίγωνα και εξάγωνα με τον ανάδρομο Δία και Κρόνο, θα σε ευνοήσει στα ερωτικά σου. Τα γεγονότα κορυφώνονται και μια ερωτική σχέση, είναι πολύ πιθανό να επισημοποιηθεί. Θα έχεις αρκετά χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση και αν δεν διατηρείς καμία σχέση αυτή την περίοδο, κάποιος/α από τον φιλικό σου περίγυρο θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Θα έχεις κοινωνική διάθεση και την ανάγκη να συναντηθείς με τους/ις φίλους σου να βγείτε να διασκεδάσετε. Για κάποιους στόχους έχεις μεγάλα όνειρα και αισιοδοξία και ενδεχομένως σήμερα να υλοποιήσεις κάποια εξ’ αυτών με την στήριξη ενός/μιας φίλου/ης που θα σε στηρίξει με όλες του/ης τις δυνάμεις, μιας και βρίσκεται σε θέση κλειδί.

Ζυγός
Η σημερινή Πανσέληνος σε επηρεάζει άμεσα μιας και θα συμβεί στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω και στον 10ο και 4ο σου οίκο αντίστοιχα. Θα σε απασχολήσουν έντονα κάποια θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου. Τα τρίγωνα και εξάγωνα της Πανσελήνου με τον ανάδρομο Δία και Κρόνο θα σου φέρουν ευκαιρίες ανάπτυξης και επαγγελματικά ανοίγματα για τα οποία θα είσαι αρκετά αισιόδοξος/η μιας και προβλέπεται να σου φέρουν μελλοντικά κέρδη. Θα είσαι αρκετά συνεπής και μεθοδικός/η και αρκετά υπεύθυνος/η ώστε να διεκπεραιώσεις τα εργασιακά σου καθήκοντα και τις δουλειές που έχεις καθημερινά. Ωστόσο κάποια σκαμπανεβάσματα στην διάθεσή σου δεν θα τα αποφύγεις, όπως και κάποιες εξαρτήσεις από τα δικά σου πρόσωπα. Με την οικογένεια σου θα είσαι αρκετά δοτικός/η αν και τις περισσότερες ώρες της ημέρας θα τις φας στις δουλειές.

Σκορπιός
Μια αρκετά ευνοϊκή Πανσέληνος για εσένα που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω, στον 9ο και 3ο σου οίκο αντίστοιχα, σε τρίγωνα και εξάγωνα με τον ανάδρομο Δία και Κρόνο. Αν λείπεις σε διακοπές, έχεις κοινωνική διάθεση και ανάγκη για νέες περιπέτειες και εμπειρίες ενώ θα οργανώνεις μεθοδικά το πρόγραμμά σου με κάθε λεπτομέρεια. Σε γενικές γραμμές ευνοείται η επικοινωνία, οι εμπορικές συναλλαγές και δοσοληψίες. Κάποιες αποκαλύψεις σχετικές με αδέρφια και συγγενείς θα σε χαροποιήσουν, ενώ δεν αποκλείεται να συναντηθείς με συγγενείς εξ αγχιστείας και να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Θα εκφράζεις με άνεση τις απόψεις σου, θα είσαι διαισθητικός/η και θα έχεις την ανάγκη να μαθαίνεις ολοένα και περισσότερα πράγματα προκειμένου να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες.

Τοξότης
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω στον 8ο και 2ο σου οίκο αντίστοιχα, σε τρίγωνα και εξάγωνα με τον ανάδρομο Δία και Κρόνο, θα σε ευνοήσει στον οικονομικό τομέα. Οι κόποι σου ανταμείβονται και θα δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει αλλά ταυτόχρονα να αδειάζει, προκειμένου να τακτοποιήσεις οφειλές και χρέη. Είναι πιθανό να σε στηρίξει οικονομικά η οικογένεια σου ή να ωφεληθείς από ένα ακίνητο που σου έχει μεταβιβάσει η οικογένεια σου. Τάση για καλοπέραση και σπατάλες ενώ στον αισθηματικό τομέα, θα έχεις έντονα συναισθήματα ίσως και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια ζήλειες για τον/η αγαπημένο/η σου. Αν είσαι μόνος/η αυτή την περίοδο εξαιτίας της σιγουριάς της αυτοπεποίθησής αλλά και της αισιοδοξίας που θα νιώθεις, θα προσελκύεις εύκολα το άλλο φύλο.

Αιγόκερως
Η σημερινή Πανσέληνος σε επηρεάζει άμεσα μιας και θα συμβεί στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω και στον 7ο και 1ο σου οίκο αντίστοιχα. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα επηρεαστούν σημαντικά επίσης και οι αισθηματικές. Με τα τρίγωνα και εξάγωνα της Πανσελήνου με τον ανάδρομο Δία και Κρόνο, αν δείξεις σοβαρότητα, συνέπεια και συγκρατημένη αισιοδοξία θα σου φέρουν νέες εμπορικές προτάσεις και συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα θα έχεις εσωτερικές συγκρούσεις, από την μία θα θέλεις να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου ανάγκες και από την άλλη θα νιώθεις εξαρτημένος/η από τον/η σύντροφο σου. Αν είσαι μόνος/η είναι πολύ πιθανό να προκύψουν νέες ερωτικές γνωριμίες και σχέσεις που θα έχουν διάρκεια και αντοχή στον χρόνο. Γενικά θα είσαι κοινωνικός/η, συγκαταβατικός/η και θα συγχωρείς εύκολα τους/ις άλλους/ες δείχνοντας έτσι την πιο ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σου.

Υδροχόος
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω στον 2ο και 8ο σου οίκο αντίστοιχα σε τρίγωνα και εξάγωνα με τον ανάδρομο Δία και Κρόνο, θα επηρεάσει τον οικονομικό τομέα. Θα προσπαθήσεις να σταθεροποιήσεις τα έσοδα σου και να τα χειριστείς με σύνεση, ωστόσο κάποιες οφειλές και χρέη θα σε ζορίσουν. Από την άλλη πλευρά θα είσαι ανοιχτοχέρης/α κυρίως με ανθρώπους που νιώθεις μαζί τους ασφάλεια και σιγουριά και μπορείς να εκφράσεις εύκολα τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου. Ακόμη, το ενδεχόμενο να ωφεληθείς από μια κληρονομιά, ή δωρεά είναι πολύ μεγάλο μιας και η οικογένεια σου θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σε ευνοήσει. Στον αισθηματικό τομέα θα έχεις σκαμπανεβάσματα η διάθεσή σου, θα νιώθεις έντονα συναισθήματα αγάπης αλλά και ζήλεια για τον/η αγαπημένο/η σου.

Ιχθύες
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω στον 5ο και 11ο σου οίκο αντίστοιχα, σε τρίγωνα και εξάγωνα με τον ανάδρομο Δία και Κρόνο θα φέρει την ευχέρεια να προβληθείς μέσα μιας συλλογικής εργασίας, ενώ θα εκφράζεις τον εαυτό σου μέσα από τον έρωτα. Ο αισθηματικός δεσμός θα θελήσεις είτε να επισημοποιηθεί, είτε να πάρει μια πιο δεσμευτική μορφή με απώτερο σκοπό τον γάμο. Θα έχεις αυξημένες ερωτικές επιθυμίες και θα εκφράζεις πληθωρικά τα συναισθήματά σου. Δεν αποκλείεται μια εγκυμοσύνη να πάει κάποια σχέδια πίσω ενώ γενικότερα θα υπάρξει γονιμότητα. Θα είσαι αρκετά συγκροτημένος/η, πρακτικός/η και μεθοδικός/η και μπορεί πρόσκαιρα να παρουσιαστούν κάποια προβλήματα με κάποιον/α από τον φιλικό σου περίγυρο. Γενικά είναι μια Πανσέληνος που δεν δείχνει να επηρεάζει αρνητικά, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα.



astrology.gr