MY KTEO

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας Ζήση «Δώστε μας λίγο χρόνο, να πάνε όλα καλά»


Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας Ζήση προσπαθώντας να συγκρατήσει τη μεγάλη του χαρά.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας και αναμονής καθώς περιμένουν να γίνουν γονείς σε λίγους μήνες. Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση σε δημοσιεύματα και την Πέμπτη 21/12, ο θεατρικός παραγωγός επιβεβαίωσε όσα έχουν γραφτεί.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε», ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε αρχικά πως έχει κάνει την ευχή του για την νέα χρονιά: «Δεν μπορώ να σας πω την ευχή μου, γιατί την έχω κάνει, αλλά είναι δική μου, θέλω να την κρατήσω για εμένα, σπάνια κρατάω πράγματα για μένα. Είναι μια στιγμή που αποφάσισα να κάνω μια ευχή και να την κρατήσω για εμένα. Πως κάνουμε μια ευχή όταν έχουμε γενέθλια ή όταν πέφτει ένα αστέρι... Έκανα την ευχή μου, ελπίζω να πάνε όλα καλά, και θέλω πολύ να μας φέρει κάτι πολύ όμορφο», επιβεβαιώνοντας έμμεσα τα δημοσιεύματα.

Ενώ συνέχισε συγκρατημένα να λέει στην εκπομπή «Έλα να δεις», όπου βρέθηκε αργότερα: «Είναι καλό όταν είναι κάτι προσωπικό να αφήνουμε ένα ζευγάρι, μία μανούλα, ένα μελλοντικό πατέρα την ώρα που αισθανθεί την ανάγκη να το πει. Ειδικά όταν έχει υπάρξει και ένα παρελθόν που δεν ήταν έτσι όπως το ήθελε το ζευγάρι. Καλό είναι να αφήνουμε το ζευγάρι την ώρα που θα πει και η γιατρός του ότι μπορείς να το συνειδητοποιήσεις και να χάρεις και να το πιστέψεις, τότε.

Η χαρά είναι διάχυτη. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θέλω να πω μόνο ότι αγαπώ πάρα πολύ τη γυναίκα μου. Είμαι πιο ερωτευμένος από ποτέ μαζί της. Ευχαριστώ που με αντέχει και αντέχει να ζει και κάτι τόσο μεγαλειώδες όπως είναι αυτό μόνη της γιατί τρέχω όλη μέρα. Είναι αλήθεια, αλλά είναι νωρίς ακόμα, δώστε μας λίγο χρόνο να το πιστέψουμε, να πάνε όλα καλά», δήλωσε καθώς το ζευγάρι θα προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις αργότερα, όταν θα είναι έτοιμο.




iEidiseis.gr