MY KTEO

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Σασμός spoiler: Η κεραμίδα στο κεφάλι της Στέλλας και οι πρώτες αποκαλύψεις για το 2024


Το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς της σειράς Σασμός θα βρει τη Στέλλα στο γραφείο του Φραγκιαδάκη κι εκεί θα έχει τη μεγάλη έκπληξη με την είσοδο του Χρήστου Γιακωβάκη. Νωρίτερα είχαν μια λογομαχία όταν τράκαραν με τα αυτοκίνητά τους στον δρόμο.

Ο εισαγγελέας έρχεται με ζόρικες διαθέσεις και η δικηγόρος του Σασμού θα τα βρει όλα δύσκολα μπροστά της.

Στα πρώτα επεισόδια του Σασμού για το 2024, η Μαρίνα θα καταφέρει να εντοπίσει που βρίσκεται η Αργυρώ με τον μικρό Πετρή στην Αθήνα, όταν θα επικοινωνήσει με συγγενείς της. Η αγωνία της μέχρι να συμβεί αυτό όμως θα βρίσκεται στο κόκκινο, αφού η κόρη της δεν είχε μιλήσει ούτε στην ίδια για τα σχέδιά της να εγκαταλείψει τον Αστέρη και την Κρήτη.

Η Αργυρώ θέλησε να πάρει τον γιο της μακριά από όσα άσχημα συμβαίνουν στην Άνω Ποριά για να τον γλιτώσει από μελλοντικές συνέπειες. Από τη στιγμή που έμαθε πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, έχει αποστροφή προν όποιον μπορεί να τον κάλυψε και ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά είναι και ο Αστέρης. Μπορεί να μην το γνώριζε από την αρχή, ωστόσο δεν έκανε κάτι στη συνέχεια.

Αν το μάθει η Μαρίνα αυτό, θα ξεκινήσουν πάλι οι σκοτωμοί στο χωριό για να πάρει εκδίκηση. Ο πρώτος που θα ζούσε αν ο Μαθιός είχε παραδοθεί στον Αντώνη, θα ήταν ο Πέτρος. Ο Αστέρης ψάχνει κι αυτός για την Αργυρώ, αφου διαπίστωσε πως πέρασε μια νύχτα αποχαιρετισμού μαζί της και δεν θέλει να χωριστεί από την οικογένειά του για πάντα.




iEidiseis.gr