MY KTEO

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Έκοψε πίτα το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Χαλκιδέων – Τρεις οι τυχεροί (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)



Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, η δεύτερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων για το νέο έτος. Πριν την έναρξη, έγινε η κοπή της πίτας, την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ευχήθηκε στους δημοτικούς συμβούλους «φώτιση άνωθεν», κουράγιο και δύναμη, ώστε να συσκέπτονται και να εργάζονται για το καλό και το συμφέρον της πόλης και των ανθρώπων της. 

Στη συνέχεια, η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την ευλογία της πίτας, αλλά κυρίως για την ουσιαστική συμπαράσταση και στήριξη του σε σημαντικά ζητήματα του Δήμου κι ευχήθηκε τα επόμενα πέντε χρόνια να είναι εύκολα, χωρίς τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο τόπος την προηγούμενη περίοδο. 

Το φλουριά, που ήταν τρία, ένα για τους δημοτικούς συμβούλους, ένα για τους προέδρους και συμβούλους των Δημοτικών Κοινοτήτων κι ένα για τους υπαλλήλους, κέρδισαν ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Θανάσης Τριανταφύλλου, ο σύμβουλος της Κοινότητας Χαλκίδας Βασίλης Στύλος και η ειδική συνεργάτης της δημάρχου Κατερίνα Κανίκλη. Στους τρεις τυχερούς η δήμαρχος δώρισε από μια ασημένια διπλή κορνίζα και τους ευχήθηκε για το νέο έτος.

Στη συνεδρίαση, μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, ορίστηκαν οι εκπρόσωποι του Δήμου στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ) Στερεάς Ελλάδας και του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φ.Ο.Δ.Σ.Α) Στερεάς Ελλάδας, στις Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής Εύβοιας Α.Ε, στην Επιτροπή Διαχείρισης του Προγράμματος (ΕΔΠ) CLLD/LEADER «Κεντρικής & Βόρειας Ευβοίας» της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ, της Δ.Α.Ε.Ε.ΠΕ.Χ., των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και μέλη Επιτροπών του Δήμου, όπως της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας, της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού κ.α.