MY KTEO

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Τριτέκνων Εύβοιας (φωτο)


Σε μια όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων με τρία Τέκνα Ν. Εύβοιας, ευλόγησε την βασιλόπιτα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος αφιέρωσε το απόγευμά του στις τρίτεκνες οικογένειες για να δείξει όπως τόνισε τον σεβασμό και την εκτίμησή του στους γονείς, οι οποίοι στην εποχή που βάλλεται από παντού ο θεσμός της οικογένειας και το δημογραφικό πρόβλημα είναι τεράστιο, κάνουν μεγάλη προσπάθεια να στηρίξουν την Ελλάδα. Η πρόεδρος Φανή Γένη ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την τιμή που έκανε,  και ευχήθηκε Καλή και δημιουργική Χρονιά με υγεία στις τρίτεκνες οικογένειες και έκοψε την βασιλόπιτα!

Τριάντα και πλέον δώρα (τηλεόραση,  καφετιέρα nespresso, Air Fryer, Smart watches, 2 tablets, ασύρματα ακουστικά, κ.ά.)μοιράστηκαν στα μέλη μας προσφορά του Συλλόγου μας αλλά και καταστημάτων της Χαλκίδας και της Νέας Αρτάκης.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Κατερίνα Καζάνη η οποία παραβρέθηκε τόνισε ότι η  ενίσχυση των τριτέκνων οικογενειών μπορεί να αποτελέσει σημαντικό εργαλείο άσκησης δημοσιονομικής πολιτικής και είναι επιτέλους η στιγμή να εξισωθούν με τις πολύτεκνες οικογένειες.