MY KTEO

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Σασμός spoiler: Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια από 29/1 έως 1/2


Όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός όπου ξανανοίξει η υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Η νέα εβδομάδα στη σειρά Σασμός ξεκινά με τον Αστέρη να κρέμεται και πάλι στα όρια ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 29/1 ο Μαθιός επισκέπτεται τον Βαγγέλη, προσπαθώντας να μάθει την αλήθεια για τα μηνύματα στη Βασιλική. Ο εισαγγελέας αποδεικνύει ότι δεν σκοπεύει να χαριστεί σε κανέναν ανοίγοντας εκ νέου μια υπόθεση που θα φέρει ανάμεικτα συναισθήματα. Ο Αντώνης με τη σειρά του, αναγκάζεται να μην απαντήσει με ειλικρίνεια σε ορισμένες ερωτήσεις του Γιακωβάκη.

Ο Αστέρης βασανίζεται, αφού υποχρεώνεται να πει ψέματα στη γυναίκα της ζωής του αν θέλει να διατηρήσει τις ισορροπίες μεταξύ των δύο οικογενειών. Η Αργυρώ αμφιταλαντεύεται στο αν έχει αδικήσει την Βασιλική και προσπαθεί να την προσεγγίσει. Την ίδια στιγμή ο Αντρέας ετοιμάζεται να κάνει μια πρόταση στην Καλλιόπη.

Ενώ στο επεισόδιο της Τρίτης 30/1 ο Μαθιός μαθαίνει ότι η υπόθεση του φόνου του Στεφανή ανοίγει ξανά και προσπαθεί να μείνει ψύχραιμος, ενώ η Καλλιόπη δέχεται μια πρόταση από τον Αντρέα, χωρίς να ξέρει τι σκοπούς κρύβει.

Ο Γιώργος πηγαίνει στο γραφείο του Γιακωβάκη μετά την ανάκριση της Ξένιας, για να του ανακοινώσει κάτι που τον ξαφνιάζει. Η Θοδώρα απογοητευμένη από τη ζωή και τις αποφάσεις της, μαθαίνει κάτι που θα την ρίξει ακόμα πιο βαθιά στο σκοτάδι. Όσο ο Παύλος παλεύει να λύσει ένα πρόβλημα με το οινοποιείο που μπορεί να τον θέσει σε κίνδυνο, η Αργυρώ στριμώχνει τον Αντώνη για την υπόθεση του Λάζαρου.

Επίσης το άνοιγμα της υπόθεσης του φόνου του Στεφανή αναστατώνει την οικογένεια των Σταματάκηδων στο επεισόδιο της Τετάρτης 31/1. Η Στέλλα προσπαθεί να καθησυχάσει τον Μαθιό, αλλά τα φίδια ζώνουν για τα καλά την Καλλιόπη. Την ίδια ώρα, η Αργυρώ εξακολουθεί να τηρεί απόλυτη στάση απέναντί της. Η Εύα πείθει τον Αντρέα ότι έχει τρόπο για να τον βοηθήσει να ξεμπερδεύει με τον εκβιαστή του.

Εκείνος, όμως, αισθάνεται πιεσμένος και προβαίνει σε μία απρόσμενη κίνηση. Η Θοδώρα αποκαλύπτει στη Βασιλική όλη την αλήθεια για τις κινήσεις της, οι οποίες οδήγησαν στο θάνατο του Πέτρου. Η Εύα μαθαίνει κάτι που θα τη χαροποιήσει ιδιαίτερα, ενώ η Μαρίνα δηλώνει στον Αντώνη ότι δεν μπορεί να κάνει πίσω στο θέμα της σχέσης της με τη Θοδώρα, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Η Βασιλική σοκάρεται από την αποκάλυψη της Θοδώρας, αλλά παρ’ όλα αυτά, δεν αποσύρει την πρότασή της, να είναι νονά του παιδιού που περιμένει στο επεισόδιο της Πέμπτης 1/2.
Ενημερώνει, δε, για την εξέλιξη αυτή τον Αστέρη. Η Αργυρώ και η Μαρίνα συνειδητοποιούν ότι πρέπει να κάνουν κάτι για να τα βρουν με τη Θοδώρα. Ο Αστέρης κι ο Μαθιός προσπαθούν να βρουν τρόπο να συμφιλιώσουν τις γυναίκες τους. Δε γνωρίζουν, ωστόσο, ότι ο άγνωστος μασκοφόρος θα ξαναχτυπήσει με νέο μήνυμα, που θα τους αναστατώσει.




iEidiseis.gr