MY KTEO

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Η Μάγισσα spoiler: Η μονομαχία Μάρκου και Αντρέι κόβει την ανάσα


Ο Μάρκος και ο Αντρέι θα δώσουν σκληρή μάχη στη Μάγισσα, με τα σπαθιά τους, πριν την αποκάλυψη που θα τα γκρεμίσει όλα.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα» θα βρουν τον Μάρκο και τον Αντρέι σε μια κορυφαία σκηνή ανταγωνισμού για να διεκδικήσουν τη Θεοφανώ.

Εκείνη έχει κάνει την επιλογή της αλλά ο Μάρκος δεν την συμμερίζεται. Δίνει ραντεβού με τον Αντρέι έξω από τον πύργο των Λασκαραίων και ξεκινά μια μονομαχία ζωής και θανάτου.

Η αναμέτρηση αυτή έχει έναν μόνο νικητή, τον Αντρέι, ο οποίος χαρίζει τη ζωή στον αντίπαλό του. Αλλά ο Μάρκος δεν δέχεται την ήττα του και θα κάνει την πιο άνανδρη κίνηση. Θα μαχαιρώσει πισώπλατα τον Αντρέι.

Η Θεοφανώ μέρα με τη μέρα βλέπει να χάνει από κοντά της και τους λιγοστούς συμμάχους που έχει, ενώ η ξαφνική αποχώρηση του Αντρέι απ’ τον πύργο, αλλά και η ταυτόχρονη απουσία του Μάρκου θα την αναστατώσουν.

Ο Μάρκος περιμένει τον Αντρέι για την αποφασισμένη συνάντησή τους, αλλά όταν εκείνος εμφανιστεί τα πράγματα θα πάρουν μια απρόσμενη τροπή.

Ο πύργος των Λασκαραίων θα βαφτεί και πάλι με αίμα. Αυτή είναι η ώρα που ο Κανέλλος θα σπάσει τη σιωπή του και θα κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη. Η αλήθεια θα έρθει στο φως και ο πύργος των Λασκαραίων θα σειστεί μετά από την τρομακτική αποκάλυψη.

Η οικογένεια των Λασκαραίων συγκλονίζεται με τις αποκαλύψεις που κάνει ο Κανέλλος. Η Θεοφανώ τρέχει στο πλευρό του Αντρέι, ενώ ο Κανέλλος της κάνει μια πρόταση που θα την αναστατώσει.

Την ίδια ώρα ο Αντρέι είναι στο κρεβάτι και αιμορραγεί ακόμη, με τη Θεοφανώ να αγωνιά για τη ζωή του.



iEidiseis.gr