MY KTEO

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Στην εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου η Δήμαρχος Χαλκιδέων


Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του 9ου Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας του Οικονομικού Επιμελητηρίου, που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα χθες, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, παρουσία του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλη Σπανάκη, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Υφυπουργός, ο οποίος αναφέρθηκε και σε έργα που υλοποιούνται στη Χαλκίδα, τα οποία προσφέρουν στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, ενώ στη συνέχεια βραβεύτηκαν μέλη του Οικονομικού Επιμελητήριου στην Εύβοια, που κατέχουν θέσεις ευθύνης. Μεταξύ αυτών, βραβεύτηκαν ο Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς, στον οποίο παρέδωσε την πλακέτα η Δήμαρχος Χαλκιδέων, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Χαλκιδέων Νικόλαος Παπαγεωργόπουλος.

Στον σύντομο χαιρετισμό της η Δήμαρχος, έδωσε συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οικονομικού Επιμελητηρίου στην Εύβοια και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και καλές δουλειές.

«Εσείς οι Οικονομολόγοι μας είστε απαραίτητοι και στον Δήμο Χαλκιδέων το έχουμε αποδείξει, καθώς στην μεγάλη αυτοδιοικητική μας οικογένεια έχουμε δύο Οικονομολόγους σε πολύ καίριες και σημαντικές θέσεις. Η ανάπτυξη ενός τόπου είναι πολυπαραγοντική και εσείς είστε ένα πολύ σημαντικό γρανάζι της, στην καρδιά της μηχανής. Εμείς από την πλευρά μας, προσπαθούμε να κάνουμε ότι χρειάζεται για να φέρουμε τον Δήμο Χαλκιδέων ακόμη πιο ψηλά, εκεί που του αξίζει. », ανέφερε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος.