MY KTEO

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Ο Άρης μετακομίζει στον ηλιακό 11ο οίκο σου σήμερα και μέχρι τις 22/3, η κοινωνική σου ζωή είναι πιθανό να ζωντανέψει ή να επιταχύνει την επιδίωξη των στόχων ευτυχίας. Η προοπτική νέων εγχειρημάτων μπορεί να σε εμπνεύσει. Ενώ μπορεί να εμφανιστούν συγκρούσεις ή διαφωνίες με φίλους ή συνεργάτες, αυτά μπορεί να προέρχονται από μακροχρόνια προβλήματα που έχουν καθυστερήσει για κάποια προσοχή. Τα επίπεδα ενέργειας βελτιώνονται με αυξημένη εμπιστοσύνη στην ικανότητα σου να κάνεις τα πράγματα να συμβούν. Σήμερα επίσης οδεύουμε προς μια όψη Άρη – Πλούτωνα που έχει χτιστεί και ενώ μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση και πίεση για βελτιώσεις, είναι επίσης μια ενέργεια που ενισχύει το θάρρος να κάνεις τη διαφορά.

Ταύρος
Ο Άρης κατευθύνεται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου σήμερα, όπου θα παραμείνει έως τις 22/3. Αυτή η διέλευση είναι μάλλον φιλόδοξη. Είσαι περισσότερο διαθετημένη να θέλεις τα πράγματα να τρέχουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Φέρνει νέα ενέργεια και κίνητρο στην επαγγελματική σου ζωή, αλλά μερικές φορές μπορεί επίσης μπορεί να τονώσει τις συγκρούσεις με τα αφεντικά ή τους γονείς. Σήμερα επίσης έχεις μαζί σου μεγάλη ενέργεια για φαντασία, συγχώρηση, ξεκούραση και απαλλαγή από το άγχος, καθώς η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν ένα εξάγωνο.

Δίδυμοι
Ο Άρης μετακομίζει στον ηλιακό 9ο οίκο σου σήμερα. Είναι μια επιρροή που αυξάνει την αυτοπεποίθηση, τα επίπεδα ενέργειας, τα κίνητρα και το θάρρος σου. Η όρεξη σου για νέες εμπειρίες ή αυξημένες γνώσεις είναι τεράστια και είσαι απίστευτα ενθουσιώδης. Κάποια ανησυχία ή πείνα για περιπέτεια είναι πιθανή καθώς αναζητάς νέες δεξιότητες, ενδιαφέροντα, κανάλια έκφρασης ή θέματα προς μελέτη. Ένα εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σήμερα επίσης σε βοηθά να συντονιστείς με τα λεπτά ή απόκοσμα στοιχεία της ζωής και η κατανόηση σου προς τους άλλους, τον εαυτό και το σκοπό σου εκτοξεύεται στα ύψη. Ωστόσο μια ευθυγράμμιση Άρη – Πλούτωνα σε τυλίγει διανοητικά.

Καρκίνος
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα και θα ενεργοποιήσει αυτό τον τομέα του χάρτη σου έως τις 22/3. Αυτή η διέλευση φέρνει αυξημένη ενέργεια, επιθυμία και φωτιά σε προσωπικά θέματα. Μερικές φορές προκαλεί πολύ ευνοϊκά, έντονα συναισθήματα και άλλες φορές διεγείρει τις συγκρούσεις. Αυτό μπορεί επίσης να είναι μια ευκαιρία να κατευθύνεις περισσότερη ενέργεια σε ένα έργο για κατοικίδια ή μια συναρπαστική προσωπική αναζήτηση. Οι κοινόχρηστοι πόροι, τα χρήματα, τα όρια και η δυναμική ισχύος βρίσκονται σε μεγαλύτερη εστίαση κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.

Λέων
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του απέναντι από το ζώδιο σου σήμερα, ζωντανεύοντας τις σχέσεις σου με τους άλλους, κεντρίζοντας μερικές φορές συγκρούσεις. Μπορεί να βιάζεσαι σε μια νέα σχέση ή συνεργασία ή προβληματικές περιοχές στις στενές σχέσεις σου να έρθουν στην προσοχή σου κάτι που μπορεί να είναι καλό, αν θέλεις να καθαρίσεις τον αέρα γύρω σου. Σήμερα επίσης ο Άρης και ο Πλούτωνας οδεύουν προς την ευθυγράμμιση τους και ενώ εμφανίζονται ευκαιρίες για να καταλαγιάσει η ένταση, αυτή δημιουργείται στο παρασκήνιο, ιδιαίτερα σε μια βασική σχέση.

Παρθένος
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 6ο οίκο σου σήμερα, φέρνοντας ενέργεια, σχέδια και κίνητρα στην επιδίωξη της υγείας ή τις εργασίας σου το επόμενο διάστημα. Μέχρι τις 22/3 θα δυσκολεύεσαι να ανεχτείς την αδράνεια ή τη σπατάλη στην καθημερινή σου ρουτίνα, τις συνήθειες στα προγράμματα αυτοεξυπηρέτησης ή τη δουλειά σου. Οι συγκρούσεις μπορεί να σχετίζονται με την ανεξαρτησία και την ταχύτητα με τους συναδέλφους ή με άτομα με τα οποία μοιράζεσαι τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Ωστόσο, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να καθαρίσεις τον αέρα και η επίλυση προβλημάτων μπορεί να είναι παραγωγική.

Ζυγός
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 5ο οίκο σου σήμερα στηρίζοντας σε εδώ μέχρι τις 22/3. Αυτή η διέλευση ζωντανεύει και ενεργοποιεί το δημιουργικό κόσμο ή τη ρομαντική ζωή σου. Ωστόσο μερικές φορές μπορεί να νιώθεις υπερβολική διέγερση σε αυτούς τους τομείς και θα πρέπει να αποφεύγεις να λαμβάνεις περιττούς κινδύνους. Διαφορετικά, απόλαυσε αυτή τη στιγμή που τα επίπεδα θάρρους σου ενισχύονται και είσαι πιο διαθετημένη να επιλέξεις μια άμεση διαδρομή για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Ωστόσο οδεύουμε προς μια τεταμένη ή έντονη ευθυγράμμιση Άρη – Πλούτωνα και μπορεί να είσαι αρκετά αποφασισμένη να κάνεις αλλαγές καθώς προσπαθείς να αποκτήσεις περισσότερο έλεγχο.

Σκορπιός
Ο Άρης μετακομίζει στον ηλιακό 4ο οίκο σου σήμερα και μέχρι τις 22/3 είσαι σε μια πιο αυτοπροστατευτική φάση. Αυτή η διέλευση μπορεί να είναι χαοτική ή ταραχώδης μερικές φορές και πολύ παραγωγική κάποιες άλλες. Σήμερα επίσης οδεύουμε προς μια ευθυγράμμιση Άρη – Πλούτωνα που μπορεί να σου δημιουργήσει ένταση, ιδιαίτερα στη σχέση με το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σου ζωή. Επιδίωξε να χρησιμοποιήσεις αυτή την ένταση για να βελτιώσεις τη ή να μεταμορφώσεις την οικογενειακή σου ζωή, τις σχέσεις ή τη σχέση με τον εαυτό σου.

Τοξότης
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 3ο οίκο σου σήμερα και μέχρι τις 22/3 αυτή η διέλευση θα ζωντανέψει τις καθημερινές σου υποθέσεις, τα προσωπικά ενδιαφέροντα σου, τις συζητήσεις και τις συνδέσεις σου. Μπορεί να είσαι πολύ ενθουσιασμένη με το να μάθεις, να συνδεθείς και να κυνηγήσεις τα ενδιαφέροντα σου τις επόμενες εβδομάδες. Μερικές φορές, οι ανυπόμονες κινήσεις ή οι επικοινωνίες μπορεί να είναι πρόβλημα. Διαφορετικά, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ολοκληρώσεις τα πράγματα και να νιώσεις ευχάριστα αφοσιωμένη. Σήμερα κατευθυνόμαστε προς μια ευθυγράμμιση Άρη – Πλούτωνα δημιουργώντας ένα αίσθημα άγχους και έντασης.

Αιγόκερως
Ο Άρης φεύγει από το ζώδιο σου και περνά σήμερα στον ηλιακό 2ο οίκο σου, όπου θα παραμείνει έως τις 22/3. Αυτή η διέλευση σε οδηγεί και γαργαλά την επιθυμία σου να κάνεις τη ζωή σου πιο άνετη και ασφαλή. Επίσης αυτή η διέλευση του Άρη μπορεί να σε ωθήσει να βγάλεις περισσότερα χρήματα ή να διευθετήσεις μια οικονομική σχέση, οδηγώντας σε αυξημένη ανάγκη άνεσης. Σήμερα δημιουργείτε μια ευθυγράμμιση Άρη – Πλούτωνα και ενώ μπορεί να νιώσεις κάποιο άγχος ή πίεση που σχετίζεται με χρήματα και υπάρχοντα, η έμφαση θα πρέπει να δίνετε στην ανατροπή μιας κατάστασης με αυτή την ενέργεια.

Υδροχόος
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στο ζώδιο σου σήμερα, φέρνοντας πολλή ενέργεια στην προσωπικότητα σου. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που διαρκεί έως τις 22/3, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να επιβληθείς και να αναζητήσεις αυτό που θέλεις στη ζωή σου. Ο Άρης σου παρέχει αυξημένη ενέργεια, πρωτοβουλία και ορμή. Τα συναισθήματα θυμού μπορεί επίσης να ανακατευθούν και μπορεί να είσαι υπερβολικά βιαστική, παρορμητική ή ανυπόμονη. Σήμερα τέλος, μια σύνοδος Άρη – Πλούτωνα είναι στα σκαριά και η ένταση αυξάνεται καθώς αισθάνεσαι υποχρεωμένη να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις.

Ιχθύες
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 12ο οίκο σου σήμερα όπου θα παραμείνει έως τις 22/3. Αυτός ο κύκλος είναι σημαντικός για την ανάληψη δράσης σε μακροχρόνια προβλήματα, την επανεξέταση ή την αναδιοργάνωση έργων και επιδιώξεων και την αναζήτηση περισσότερου χρόνου για να πάρεις αποφάσεις, να ξεκουραστείς και να θεραπευτείς. Η σημερινή επίσης διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα ενθαρρύνει το να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσεις. Ωστόσο μια ευθυγράμμιση Άρη – Πλούτωνα μπαίνει στο παιχνίδι και σε παρασύρει σε άλλους τομείς της ζωής. Πρόσεξε για την εκτροπή της ενοχής ή της τεταμένης συμπεριφοράς με άλλους, κάτι που μπορεί να συμβεί πολύ εύκολα υπό πίεση.tlife.gr