MY KTEO

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Είμαι full time νονά» - πότε βαφτίζεται η κόρη της Μαίρης Συνατσάκη


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απάντησε στο «Breakfast @ Star» για την ταινία του Νίκου Μουτσινά που θα συμμετέχει, αν θα επιστρέψει στην παρουσίαση και τη βάφτιση της κόρης του Ίαν Στρατή και της Μαίρης Συνατσάκη.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα γίνει δυο φορές νονά το επόμενο διάστημα. Όπως είναι γνωστό, θα πάρει μέρος στην ταινία «Τα βαφτίσια» σε σενάριο του Νίκου Μουτσινά και θα βαφτίσει την κόρη της κολλητής της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή.

«Τα γυρίσματα για τα “Βαφτίσια” δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. Φαντάζομαι θα ενημερωθείτε από τον Νίκο για ό,τι εξέλιξη υπάρχει σε σχέση με αυτό.

Προς το παρόν συνεχίζονται τα “Σύρματα” -δεν ξέρω τι θα γίνει μετά, η αλήθεια είναι πως δεν έχω να σας πω κάτι» είπε στην κάμερα του Star η ηθοποιός και παρουσιάστρια, η οποία δεν απέκλεισε να τη δούμε ακόμα και σε πρωινή εκπομπή.

«Όλα είναι πιθανά σε αυτά τη ζωή. Θα δούμε… Όταν θα είναι κάτι πιο συγκεκριμένο για να μπορούμε να το πούμε, θα το πούμε. Δεν θα έλεγα αποκλείεται για μια πρωινή εκπομπή αλλά θα πρέπει να ισχύουν κάποιες προϋποθέσεις».

Για την βάφτιση της αγαπημένης της Ολίβια, η Ντορέττα απάντησε: «Κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει η βάφτιση της Ολίβιας, της κόρης της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή. Είμαι full time νονά, μου αρέσει, τη λατρεύω την Ολίβια, λιώνω και με την Ολίβια και με την Κατερίνα την ανιψιά μου, αυτά τα δύο κοριτσάκια στη ζωή μου είναι γλύκα.

Δεν έχω αρχίσει ακόμα να ετοιμάζω τη βάφτιση. Περιμένω μια λίγο πιο συγκεκριμένη χρονική κατεύθυνση και μετά θα φορτσάρουμε. Δεν είμαι μόνο εγώ νονά, είναι και ένας φίλος του Ίαν».



iEidiseis.gr