MY KTEO

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Το προξενιό της Ιουλίας spoiler: Ο Γρηγόρης κάνει τη μοιραία κίνηση


Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» ανάμεσα στον Γιωργίκη, την Ιουλία και τον Γρηγόρη.

Ο χρόνος σταματά για την Ιουλία που βρίσκεται σοκαρισμένη μέσα στα αίματα με τον Γιωργίκη μπροστά της μαχαιρωμένο και νεκρό. Τα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» θα έχουν πολλά flashback από τη μοιραία στιγμή μέχρι η Αλεξάνδρα και ο Αντζαλίνας να ξεκινήσουν τη μεγάλη της προσπάθεια να σώσει την Ιουλία.

Η ίδια περιμένει στωικά την τιμωρία της, αλλά υπάρχουν πολλά που έχουν διαφύγει από τον Στασινόπουλο, όταν πήγε τρέχοντας στο σπίτι του Προβιού και είδε τον φίλο και κουμπάρο του νεκρό.

Ο Γρηγόρης είχε μάθει πως το παιδί είναι δικό του και τίποτα δεν τον κρατά μακριά πια. Μπαίνει στο σπίτι του Προβιού όταν λείπουν όλοι για να βλέπει το παιδί και την Ιουλία και καταλαβαίνει πως θυσιάστηκε. Όταν όμως κάποια στιγμή επιστρέψει ο Γιωργίκης και τον δει με τη μικρή αγκαλιά, θα ξεκινήσει μεγάλος καβγάς ανάμεσα στους δύο άνδρες. Τότε ο Γρηγόρης θα κάνει την αποτρόπαιη κίνηση και θα μαχαιρώσει θανάσιμα τον Γιωργίκη.

Η Ιουλία είχε προσπαθήσει να μπει στη μέση για να τους χωρίσει αλλά δεν τα κατάφερε. Αποφασίζει να πάρει το έγκλημα πάνω της και διώχνει τον Γρηγόρη μαζί με το παιδί.

Ο Μελέτης Ηλίας σε πρόσφατη συνέντευξη είχε πει πως η τηλεοπτικής σειρά έχει ξεφύγει πολύ από το βιβλίο. Η δολοφονία στο βιβλίο έχει γίνει από τον Χρήστο, τον γιο του, τον οποίο η Ιουλία προστατεύει παίρνοντας πάλι εκείνη την ενοχή. Μόνο που στην περίπτωση αυτή και το παιδί βρίσκεται νεκρό.




iEidiseis.gr