MY KTEO

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Χαλκίδας στηρίζει τα αιτήματα των κατοίκων της Παραλίας Αυλίδας


Τη στήριξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Χαλκίδας στα αιτήματα των κατοίκων της Παραλίας Αυλίδας, δ.Χαλκίδας, εξέφρασε ο Δημοτικός Σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Χαλκίδας, Γιώργος Νικολάου.

Ειδικότερα, μετά την προ ημερήσιας συζήτηση στη συνεδρίαση της 22ας Μαρτίου 2024, στο τοπικό Κοινοτικό κατάστημα, με θέμα την «Κατασκευή Αντλιοστασίου λυμάτων», κάτοικοι της Παραλίας Αυλίδας, κατέθεσαν κείμενο διακοσίων πενήντα (250) υπογραφών με το οποίο εξέφραζαν την έντονη αντίθεσή τους στην προειλημμένη απόφαση της ΔΕΥΑ Χαλκίδας για

• Τοποθέτηση αντλιοστασίου λυμάτων εντός της κατοικημένης περιοχής της Παραλίας Αυλίδας, λίγα μέτρα από το νηπιαγωγείο της περιοχής και ακριβώς δίπλα από την θάλασσα.

Ταυτόχρονα, καταγγέλλουν το γεγονός της μη ανταπόκρισης της ΔΕΥΑ Χαλκίδας για συνάντηση μαζί τους καθώς επίσης και την αδιαφορία των τοπικών αρχών στις επιπτώσεις που θα έχει η προκαθορισμένη επιλογή, εντός κατοικημένης περιοχής, για το περιβάλλον, την υγεία και την ευζωΐα όλων των δημοτών, ανεξαιρέτως.

Μεταξύ άλλων, οι κάτοικοι επισημαίνουν και διευκρινίζουν, ότι, «δεν τρέφουν αυταπάτες και δεν εφησυχάζουν και ο αγώνας τους απέναντι σε επιβλαβείς επιλογές της δημοτικής αρχής, θα συνεχιστεί».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Χαλκίδας τονίζει πως «μόνο με αγώνα μπορεί η τοπική κοινωνία να παλέψει για τα δίκαια αιτήματά της. Τέτοιοι αγώνες θα βρίσκουν πάντα συμπαραστάτες τους εκλεγμένους της Λαϊκής Συσπείρωσης, που δίνουν όλες τους τις δυνάμεις μέσα στην κοινωνία και σε όποια βαθμίδα της Αυτοδιοίκησης συμμετέχουν»