MY KTEO

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Φαίη Σκορδά: Πιο κοντά στον ΑΝΤ1 η παρουσιάστρια – «Σε όποιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ κι αν κάνεις…»


Το «Πρωινό Σουσού» αφιέρωσε την Τετάρτη μεγάλο μέρος του χρόνου του στα επόμενα επαγγελματικά βήματα των δύο τέως συζύγων, του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Δύο ήταν τα βασικά ερωτήματα. Το πρώτο ήταν για ποιο λόγο καθυστερεί η υπογραφή του νέους συμβολαίου του Γιώργου Λιάγκα, αφού τόσο ο ίδιος, όσο και το κανάλι επιθυμούν την παραμονή του στο Μαρούσι.

Το δεύτερο αφορούσε στο μελλοντικό τηλεοπτικό σπίτι της Φαίης Σκορδά. Όπως είπε ο Νίκος Γεωργιάδης, παλιός συνεργάτης της παρουσιάστριας, μέχρι τώρα το σενάριο που κυριαρχούσε στις συζητήσεις ήταν ότι η Φαίη θα μετακινηθεί στο Mega στη θέση της Δανάης Μπάρκα, που θα μετακινούνταν στην ώρα της Ελένης Μενεγάκη.

Όμως, αυτό δεν είναι το μοναδικό σενάριο. Υπάρχει και εναλλακτική. Ότι δηλαδή η Φαίη Σκορδά θα επιστρέψει στην αγκαλιά του ΑΝΤ1 μετά από δύο χρόνια απουσίας. Η Φαίη διατηρεί πάρα πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση και τα στελέχη του σταθμού που επιθυμούν να την δουν να επιστρέφει, εφόσον βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

«Σε όποιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ κι αν κάνεις τώρα, θα με βρεις» είπε η Φαίη Σκορδά πρόσφατα στην εκπομπή της, απαντώντας σε παρατήρηση του Χάρη Λεμπιδάκη και απ’ ό,τι φαίνεται επιβεβαιώνεται.



iEidiseis.gr