MY KTEO

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Τελικός Κυπέλου Εύβοιας: Κοινή συνέντευξη Τύπου ΕΠΣΕ και φιναλίστ - Λίγες ώρες πριν τον τελικό Νέα Αρτάκη και Αιδηψός… σύσφιξαν τις σχέσεις τους… πριν λύσουν τις διαφορές τους εντός του γηπέδου (ΦΩΤΟ)


Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου Ευβοίας, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο, στις 6 το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας μεταξύ του ΑΟΝ Αρτάκης και του ΑΟ Αιδηψού.

Όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια οι δυο φιναλίστ βρέθηκαν λίγες ώρες πριν το παιχνίδι και συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Αρτάκης για να… συσφίξουν τις σχέσεις τους, πριν λύσουν τις διαφορές τους εντός του γηπέδου.

Με αφορμή τη συνάντηση αυτή η ΕΠΣ Εύβοιας, ως διοργανώτρια αρχή και οι διοικήσεις των δυο φιναλίστ παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου. 

«Η ΕΠΣΕ έχει επενδύσει και έχει τοποθετήσει ψηλά στις προτεραιότητές της τη διοργάνωση του Κυπέλου Εύβοιας και την έχει έτσι καθιερώσει και στη συνείδηση του ποδοσφαιρικού κόσμου» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Γιάννης Ρέτσας, αφού πρώτα δεν αμέλησε να αναφερθεί στην φετινή πορεία της ομάδας της Νέας Αρτάκης, δίνοντας συγχαρητήρια σε παίχτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ πριν δώσει το λόγο στις διοικήσεις των δυο ομάδων αναφέρθηκε και στον αείμνηστο Χρήστο Φεφέκο, το όνομα του οποίου φέρει ο σημερινός τελικός. «Αφιερώνουμε τον τελικού αγώνα κυπέλλου Ευβοίας, ωε ελάχιστο φόρο τιμής για την προσφορά του στο ευβοϊκό ποδόσφαιρό, στον μακροβιότερο πρόεδρο της Ένωσής μας, τον Χρήστο Φεφέκο» είπε ο κ. Ρέτσας και μίλησε για τις μέρες και το έργο του Χρήστου Φεφέκου.

Τον λόγο αμέσως μετά είχαν οι διοικήσεις των δυο φιναλίστ, οι οποίες αντήλλαξαν σε πολύ καλό κλίμα φιλοφρονήσεις, ευχές και συγχαρητήρια, ενώ δεσμεύτηκαν ότι οι ομάδες τους θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό με άμιλλα και σεβασμό στο άθλημα. «Θα είναι σίγουρα ένας δυνατός αγώνας, νικητής του οποίου θα είναι το ποδόσφαιρό» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΑΟΝ Αρτάκης Γιάννης Βαγιάννης. Ενώ ο πρόεδρος του ΑΟ Αιδηψού Στάθης Χασανδρινός, σημείωσε ότι η ομάδα του ζει πρωτόγνωρες στιγμές και ξεκαθάρισε ότι θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί από τον σημερινό αγώνα.

Ακολούθησε «κοινό» δείπνο για τις δυο ομάδες, με καλό φαί, αλλά χωρίς αλκοόλ (έχουν αγώνα σήμερα) και το ραντεβού ανανεώθηκε για σήμερα το απόγευμα εντός του αγωνιστικού χώρου με τις δυο ομάδες να θέλουν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία τους στη διοργάνωση.