MY KTEO

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Η Χαλκιδέα δικηγόρος Ειρήνη Πράγια, σε πάνελ για το δημογραφικό με τη Σοφία Ζαχαράκη

Η Χαλκιδέα δικηγόρος Ειρήνη Πράγια, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ και Υπεύθυνη Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, συμμετείχε χθες σε πάνελ για το Δημογραφικό και το Στεγαστικό ζήτημα μαζί με τη Σοφία Ζαχαρακη, Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και τον Ορφέα Γεωργίου, Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ. 


Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην κατάμεστη αίθουσα «Ιφιγένεια» του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος στην Αθήνα, συμμετείχαν υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ, στελέχη της κυβέρνησης και της ΟΝΝΕΔ και πλήθος κόσμου που αντιλαμβάνεται τη διάσταση του προβλήματος στο δημογραφικό προφίλ της χώρας αλλά και στην εξεύρεση στέγης ιδιαίτερα από  νέους ανθρώπους. Η Ειρήνη Πράγια αναφέρθηκε στην παρούσα κατάσταση και στα γενεσιουργά αίτια, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στις προτάσεις της νεολαίας της ΝΔ και η Υπουργός στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση και στα μέτρα που θα φέρει στη Βουλή τους προσεχείς μήνες για να αναστραφεί η κατάσταση.  

Η Ειρήνη Πράγια συζήτησαν με τη Σοφία Ζαχαράκη, ως Στερεοελλαδίτισσες, για τον κοινό τους φίλο, τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό όπως επίσης για τη συμμετοχή της Υπουργού σε εκδήλωση στην Εύβοια.