MY KTEO

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Απίστευτη …ερώτηση της συμβούλου Τζάθα στον Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά κατά τη διάρκεια συνεδρίασης: «Που κοιμάσαι, γιατί δεν μας λες που κοιμάσαι;»


Παρακολουθούμε συνεδριάσεις Δημοτικών Συμβουλίων Δήμων της Εύβοιας για περισσότερα από 25 χρόνια και νομίζαμε ότι τα είχαμε δει και ακούσει όλα. Φασαρίες, δημοτική σύμβουλο να σηκώνεται να δείρει δήμαρχο, πολλές εντάσεις, ύβρεις, ειρωνείες και πολλά άλλα. Και όμως η χθεσινή ερώτηση της δημοτικής συμβούλου Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων Γεωργίας Τζάθα κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Διρφύων Μεσσαπίων μας ...εξέπληξε! Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον καθορισμό των τροφείων του βρεφικού σταθμού Ψαχνών, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Μπουροδήμος τόνισε πως θα πρέπει όλα τα παιδιά από όλα τα χωριά να έρχονται στο βρεφικό σταθμό και αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να υπάρχει λεωφορείο να μεταφέρει τα παιδιά. 

Ο Δήμαρχος έδωσε απαντήσεις και όπως είπε είμαστε από εδώ μένουμε εδώ ξέρουμε τι συμβαίνει. Αυτή ήταν και η φράση που …έκανε την κα Τζάθα να απασφαλίσει: "Ευτυχώς που είσαι εσύ από δω. Που κοιμάσαι; Γιατί δεν μας λες που κοιμάσαι;;;;" Ο Δήμαρχος απολαυστικός, αντιμετώπισε με χιούμορ την κα Τζάθα, "κοιμάμαι στα Ψαχνά" είπε ο κ. Ψαθάς, "δεν έχω φύγει ποτέ από τα Ψαχνά και …λογοδοτώ στο λαό όχι στην Τζάθα" και την απίστευτη σκηνή «χάλασε» ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος και πήρε πολύ …σοβαρά την κατάσταση και είπε ότι «ότι το κάναμε life style εδώ μέσα και αυτά είναι για αλλού».

Πρώτη φορά στα χρονικά Δήμαρχος λογοδοτεί ακόμα και για το που … κοιμάται! 

Ο Δήμαρχος βέβαια θα μπορούσε να πει ότι «δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια» και να λύσει την απορία της …θεάς Γεωργίας!