MY KTEO

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης: Η αλήθεια για την κοινή τους στέγη


Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης δεν είναι πια μαζί και έχουν δημιουργηθεί ερωτηματικά για το σπίτι που μοιράζονταν.

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους μετά από 7 χρόνια σχέσης και 3 χρόνια συγκατοίκησης.

Ωστόσο δεν αληθεύει η είδηση πως ξενοίκιασαν το σπίτι που μοιράζονταν στα νότια προάστια. Η ραδιοφωνική παραγωγός έχει μετακομίσει τις τελευταίες 10 ημέρες, αλλά ο Άρης Σοϊλέδης εξακολουθεί να μένει εκεί. Το ζευγάρι έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους και δεν έχουν κάνει σχετικές δηλώσει παρά το γεγονός πως έχουν δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα για να σχολιάσουν τον χωρισμό τους.

Οι φίλοι τους και τα πρόσωπα από το στενό τους περιβάλλον αφήνουν ένα «παράθυρο» επανασύνδεσης για τους δυο τους και υποστηρίζουν πως περνούν μια κρίση στη σχέση τους. Ενώ ο Άρης Σοϊλέδης μέσα από ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram είπε: «Καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας παρακαλέσω με όλη μου την καλή διάθεση να σεβαστείτε λίγο την κατάσταση γενικότερα και να μην βγαίνει ο καθένας σε εκπομπές, site και τα λοιπά και λέει το μακρύ του και το κοντό του.

Να αφήσουμε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν γιατί έχω ακούσει απίστευτα πράγματα και ιστορίες οι οποίες δεν είναι παρά μόνο της φαντασίας σας. Αυτό από εμένα, καλή συνέχεια σε όλους φιλάκια», ζητώντας διακριτικότητα.



iEidiseis.gr