MY KTEO

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ο Βασίλης Γουρνής προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τα προβλήματα της Χαραυγής: «Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί πρέπει να δώσουμε και λύση» (ΒΙΝΤΕΟ)


Η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων της περιοχής της Χαραυγής και η επείγουσα ανάγκη μετεγκατάστασης των Ρομά σε κατάλληλα οργανωμένο οικισμό, ήταν το θέμα που μονοπώλησε τη συζήτηση, αλλά και το ενδιαφέρον στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκιδέων, με την άρνηση του Γιώργου Σπύρου και της Άννας Παππά να συμμετάσχουν στην επιτροπή για την ανεύρεση χώρου για την μετεγκατάσταση των Ρομά, να ανοίγει έναν κύκλο συζητήσεων.

Ο αντιδήμαρχος Βασίλης Γουρνής δήλωσε την απογοήτευσή του για την έκβαση της συζήτησης. «Είχα μια ελπίδα ότι σήμερα θα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και θα προχωρήσουμε. Με την έκβαση της συζήτησης όμως όλοι έχουμε απογοητευτεί. Είναι εύκολο να λέτε ότι δεν έχετε κάνει τίποτα. Τους αγώνες τους έχουμε κάνει μαζί με τους κατοίκους και το ξέρουν» είπε ο αντιδήμαρχος και τόνισε ότι «οι κάτοικοι είναι οι μοναδικοί που δεν φταίνε και έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους. Ότι και να πουν, όσο και να φωνάξουν, είναι δικαιολογημένοι».

Απευθυνόμενος προς το Δημοτικό Συμβούλιο είπε: «Πρέπει να σκύψουμε όλοι πάνω από το πρόβλημα κι όχι να εντοπίζουμε το πρόβλημα, αλλά λύση να μην δίνουμε λύση. Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί και θέλουμε να αγγίξουμε τα προβλήματα πρέπει να δώσουμε και λύση. Είναι λάθος να πετάμε κορώνες και να λέμε βρες εσύ τη λύση που είσαι εξουσία» είπε ο αντιδήμαρχος και κάλεσε να σκύψουν όλοι πάνω στο πρόβλημα χωρίς κορώνες.