MY KTEO

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Για όλα μίλησε ο Λευτέρης Ραβιόλος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Τα εν Δήμω» (ΒΙΝΤΕΟ)


Για όλα τα θέματα που απασχολούν το Δήμο Καρύστου μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Τα εν Δήμω», ο δήμαρχος Λευτέρης Ραβιόλος.

Ο δήμαρχος απαντώντας στις ερωτήσεις των Τάκη Σαράντη και Μαρίας Μαγκλάρα αναφέρθηκε στις ομορφιές, αλλά και τα προβλήματα του Δήμου, ενώ επεσήμανε ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι η ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου Καρύστου.

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι το φετινό Πάσχα η επισκεψιμότητα στην περιοχή θα είναι μεγάλη και τόνισε ότι ο Δήμος είναι έτοιμος να υποδεχτεί όπως κάθε χρόνο τους εκατοντάδες επισκέπτες του. «Έχουμε επενδύσει στην ανάπτυξη του τουρισμό και προς αυτή τη κατεύθυνση έχουμε βελτιώσει τις υποδομές σε όλο το εύρος του Δήμου» είπε ο Λευτέρη Ραβιόλος και σημείωσε ότι πρόκειται για ευλογημένο τόπο που στηρίζεται στο τρίπτυχο: Πανέμορφός, οικονομικός και κοντινός προορισμός».

Ο δήμαρχος όμως μίλησε για όλα. Για τον αέρα, τον φουστανάτο, τον καρεκλάτο και τον καμπανάτο και τις πυρκαγίες. Για την λειψυδρία, το Νοσοκομείο Καρύστου, τα κοινωνικά προγράμματα και τα οικονομικά του Δήμου. Ιδιαίτερη αναφορά όμως έγινε και στην πράσινη μετάβαση, με τον δήμαρχο να επισημαίνει ότι ο Δήμος Καρύστου είναι ο πρώτος δήμος σε παραγωγή αιολικής ενέργειας για αυτό και ζητά την μείωση του τιμολογίου ρεύματος, τα ανταποδοτικά και το πιο σημαντικό, τον σεβασμό στις αποφάσεις την τοπικής κοινωνίας.