MY KTEO

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Συνδρομή του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας σε δράσεις του Δήμου Χαλκιδέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού


Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού – 2 Απριλίου, το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του Δήμου Χαλκιδέων και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Χαλκίδας σε συνεργασία με το Σύλλογο ΄΄Θα ξαναβγεί ο ήλιος – Αλέξανδρος΄΄ και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στήριξε τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας. Οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν δύο ημέρες, 1 και 2 Απριλίου 2024 και υλοποιήθηκαν στο Συνεδριακό Μέγαρο της Περιφέρειας, στην παραλία Χαλκίδας, στην πλατεία του Αγ. Νικολάου και πίσω από τα Δικαστήρια.

Πραγματοποιήθηκε ημερίδα από το Δήμο Χαλκιδέων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Συνοχής με θέμα σχεδιάζοντας την συμπεριληπτική Χαλκίδα του ΄΄ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ΄΄. Επίσης στην παραλία της πόλης διοργανώθηκε σοκολατένια δράση, φτιάχνοντας την πιο μεγάλη σοκολάτα της Ελλάδας. Παράλληλα ο τραγουδιστής Πασχάλης Αρβανίτης ερμήνευσε τα τραγούδια του χαρίζοντας σε όλους ωραίες μουσικές στιγμές. Πίσω από τα Δικαστήρια πραγματοποιήθηκαν δράσεις του Ειδικού Νηπιαγωγείου Χαλκίδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.   

Οι έμπειροι εθελοντές και των τριών Σωμάτων υποστήριξαν υγειονομικά τις εκδηλώσεις, με επιτυχία, προσφέροντας αίσθημα ασφάλειας στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες. 

Οι εθελοντές εισέπραξαν πολλές ευχαριστίες και θερμά συγχαρητήρια από όλους τους Τοπικούς παράγοντες και το κοινό για την παρουσία τους και τη μεγάλη συμβολή τους.