MY KTEO

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα των Κομματικών Οργανώσεων Εύβοιας του ΚΚΕ


Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα των Κομματικών Οργανώσεων Εύβοιας του ΚΚΕ με τις θέσεις του κόμματος ενόψει των Ευρωεκλογών αλλά και για κάθε λαϊκό πρόβλημα.

Κυριακή 21 Απρίλη

Η Κ.Ο. Διρφύων Μεσσαπίων διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στα Διατηρητέα (πλατεία Ψαχνών) στις 11πμ. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Πολίτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

Δευτέρα 22 Απρίλη

Οι Κ.Ο. Χαλκίδας διοργανώνουν σύσκεψη συζήτηση στο καφενείο Μετοχιάτη, Γαζέπη 63, στις 7μμ. Θα μιλήσει η Ζωή Χαχάμη, Γραμματέας της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

Τετάρτη 24 Απρίλη

Η Κ.Ο. Ιστιαίας διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στο Δημαρχείο Ιστιαίας στις 8μμ. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος Ευρωβουλευτής και Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας.

Πέμπτη 25 Απρίλη

Η Κ.Ο.Β. Εκπαιδευτικών διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στον πολυχώρο «Τέχνης Δρώμενα» (Ιφιγένειας 8Α) στις 6:30μμ. Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Έρευνας της ΚΕ.

Παρασκευή 26 Απρίλη

Οι Κ.Ο. Χαλκίδας διοργανώνουν σύσκεψη συζήτηση στο Πάρκο Δέλτα στις 8μμ. Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, δημοσιογράφος, Εκπρόσωπος Τύπου και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφια Ευρωβουλευτής.

Σάββατο 27 Απρίλη

Η Κ.Ο. Μαντουδίου διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στο Δημαρχείο Μαντουδίου στις 8μμ. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Πολίτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής.