MY KTEO

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Το Ναυάγιο spoiler: Ο Ιπποκράτης εκβιάζει Ειρήνη και Πέτρο


Η επόμενη εβδομάδα έρχεται με πολλές εξελίξεις για τη σειρά «Το Ναυάγιο» και τα νέα επεισόδια από 8 και 9/4 έως 22:50 στο Mega θα κρατήσουν έντονο το ενδιαφέρον του κοινού. Το επεισόδιο της Τετάρτης 10/4 δεν θα μεταδοθεί λόγω ποδοσφαιρικού αγώνα.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 8/4 θα δείτε τον Πέτρο μα κατηγορεί ανοιχτά τον Ιπποκράτη για κλοπή. Ο Ιπποκράτης θα βρει την Ειρήνη με τον Πέτρο μόνους στο σπίτι του Στελή. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι βρέθηκαν τυχαία τις ίδιες μέρες στην Κρήτη. Θεωρεί πως ήταν προσχεδιασμένο.

Μετά από αυτό η σύγκρουση των δύο αντρών είναι πλέον αναπόφευκτη. Ενώ ο Δημήτρης και η Πολυξένη συναντούν για πρώτη φορά τον Μάκη και μαθαίνουν ποιοι είναι οι γονείς του,καθώς και την περιπέτειά του με την Ασφάλεια.

Η Αλίκη θα αναλάβει μια νέα υπόθεση από τον Παντελίδη και βάζει μπροστά το δικό της σχέδιο για να μπορέσει να βοηθήσει τα θύματα. Μια νέα αποκάλυψη έρχεται να δοκιμάσει τον έρωτά του Άγγελου για τη Βάσω. Ο Πέτρος κατηγορεί ανοιχτά τον Ιπποκράτη για κλέφτη.

Παράλληλα η Ειρήνη ζητάει εξηγήσεις από τον Ιπποκράτη για το τετράδιο με τις κλεμμένες φόρμουλες. Τότε αυτός βγάζει έναν ακόμα άσο από το μανίκι του και της αποκαλύπτει το παρελθόν του πραγματικού «Αντώνη». Πώς θα αντιδράσει η Ειρήνη όταν μάθει ότι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται περισσότερο απ’ όλους, έχει εγκληματικό παρελθόν; Αυτό είναι κάτι που ήδη ξέρει...

Στο επεισόδιο της Τρίτης 9/4 θα δείτε πως το μεγαλύτερο μυστικό του Πέτρου βρίσκεται πια στα χέρια του γιου του Ιπποκράτη. Η Ελένη αποφασίζει να βρεθεί με την Αλίκη και οι δυο τους έρχονται σε μία μυστική συμφωνία.

Ο Γιώργης λέει στον Ξενάτο το βιασμό της Αλίκης από τον Παντελίδη και εκείνος αποφασίζει να το ερευνήσει. Ο Δημήτρης και η Πολυξένη δεν δέχονται τον Μάκη για σύντροφο της Λίνας, ενώ ο Μάκης αναγκάζεται να της πει τον πραγματικό λόγο που οι γονείς τους αντιδρούν τόσο πολύ στη σχέση τους.

Ένα πρόβλημα υγείας του βρέφους δημιουργεί απορίες στη Στέλλα και ακόμα περισσότερες αμφιβολίες για τη μητρότητα του παιδιού στην Ελένη. Η Ειρήνη, συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις του Ιπποκράτη, κανονίζει να βρεθεί με τον Αντώνη για να μάθει την αλήθεια.

Θα τον πιστέψει όταν της πει πως δεν είναι αυτός ο Αντώνης Καραδήμος; Την ίδια ώρα, ο Ορφέας ανακαλύπτει την ταυτότητα με τη φωτογραφία του πραγματικού Αντώνη και το μεγαλύτερο μυστικό του Πέτρου βρίσκεται πια στα χέρια του γιου του Ιπποκράτη.

Το επεισόδιο της Τετάρτης 10/4 δεν θα προβληθεί λόγω της μετάδοσης του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα στα πλαίσια των προημιτελικών του UEFA CHAMPIONS LEAGUE στις 22:00.



iEidiseis.gr