MY KTEO

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Παρουσία του προέδρου του ΤΕΕ Γιώργου Στασινού οι υποψήφιοι της ΔΚΜ Εύβοιας χαλάρωσαν με φόντο τον Ευβοϊκό πριν τη μεγάλη μάχη του σταυρού την Κυριακή 19 Μαΐου (ΦΩΤΟ)


Πέντε ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές του ΤΕΕ η παράταξη ΔΚΜ Εύβοιας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης, σε γνωστό café-bar στην παραλία της Χαλκίδας, εκδήλωση παρουσία του προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Γιώργου Στασινού.

Η παρουσία του Γιώργου Στασινού κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Η στήριξή του στον Γιάννη Σαλταγιάννη και την παράταξη ΔΚΜ Εύβοιας είναι δεδομένη, μιας και ο ίδιος είναι υποψήφιος με τη ΔΚΜ Αττικής. Εξάλλου η συνεργασία των δύο ανδρών σε θέματα του ΤΕΕ είναι διαχρονικά άριστη... και όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί και μετά την 19η Μαΐου.

Το χθεσινό απόγευμα πάντως ήταν μια καλή ευκαιρία υποψήφιοι και υποστηρικτές της ΔΚΜ Εύβοιας να βρεθούν και πίνοντας το κρασάκι τους με φόντο τον Ευβοϊκό, να χαλαρώσουν πριν τη μεγάλη μάχη του σταυρού.

Να σημειωθεί ότι παρόντες μεταξύ άλλων ήταν η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Γουρνής και Γιώργος Πάνος.