MY KTEO

Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Ραπτάκης προς Καραμούζη: «Ως πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, σου λέω για άλλη μια φορά αγαπητέ Πάνο, Εύγε!»


«Γνωρίζοντας πολύ καλά την διαδικασία ως πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, σου λέω για άλλη μια φορά αγαπητέ Πάνο, Εύγε!» με αυτά τα λόγια ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων Σπύρος Ραπτάκης επικρότησε τη στάση του Πάνου Καραμούζη στην πρόσφατη συνεδρίαση λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκιδέων.

Πιο συγκριμένα, ο Σπύρος Ραπτάκης σχολιάζοντας την ανάρτηση του Πάνου Καραμούζη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με την οποία έκανε γνωστή την ανεξαρτητοποίησή του, έγραψε:

«Αγαπητέ Πάνο Εύγε!!!

Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είναι θεσμικά όργανα του Δήμου, από την στιγμή που εκλέγονται στις θέσεις αυτές υπηρετούν το θεσμό και όχι την παράταξη, υποχρεούνται, δε, στην πίστη τήρηση του κανονισμού και διευθύνουν την συζήτηση των θεμάτων σύμφωνα με τον κανονισμό. Εάν κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να φέρουν την συζήτηση στα μέτρα τους για να να δωσουν ρεσιτάλ θεατρικής παράστασης περί δημοκρατίας διαπράττουν μέγα ατόπημα.

Γνωρίζοντας πολύ καλά την διαδικασία ως πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, σου λέω για άλλη μια φορά αγαπητέ Πάνο, Εύγε!!!»