MY KTEO

Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Κοπρίτες – Κομήτες: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ποδοσφαιρική γιορτή στο Μονόδρι (ΦΩΤΟ)


Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα το απόγευμα, στο γήπεδο του Μονοδρίου, το παραδοσιακό ποδοσφαιρικό «ντέρμπι» Κοπρίτες (μόνιμοι κάτοικοι) - Κομήτες (Μονοδριάτες που ζουν μακριά από το χωριό).

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων με την απόδοσή τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν. Οι Κομήτες προηγήθηκαν με 2-0, με τους Κοπρίτες να μειώνουν σε 2-1, που ήταν και το επίσημο τελικό σκορ. Σημειώθηκαν άλλα δυο γκολ από τους Κοπρίτες, όταν στον αγώνα μπήκαν αλλαγή οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.

Στο τέλος όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για του χρόνου το Μεγάλο Σάββατο… αν και ήταν περιττό, αφού ο αγώνας αυτό αποτελεί παράδοση για το Μονόδρι για πάνω από έξι δεκαετίες.

Πιο συγκριμένα η παράδοση 65 και βάλε ετών, θέλει ο αγώνας Κομήτες -Κοπρίτες, να γίνεται κάθε Μεγάλο Σάββατο (φέτος αναβλήθηκε για τη Μεγάλη Δευτέρα λόγω καιρού). Πρόκειται για μια δυνατή παράδοση χωρίς τέλος, που ενώνει παράδοση και αθλητισμό με την ιστορία και που οι Μονοδριάτες περιμένουν κάθε χρόνο με ανυπομονησία.