MY KTEO

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Δέσποινα Βανδή: Απαντά επιτέλους για τον γάμο της με τον Βασίλη Μπισμπίκη


Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της, προσωπικής και επαγγελματικής, και πλέον είναι η πιο περιζήτητη καλεσμένη για κάθε ψυχαγωγική εκπομπή που σέβεται τον εαυτό της. Δυστυχώς για τους περισσότερους, η τραγουδίστρια έχει ελάχιστο χρόνο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και αυτόν τον χρόνο τον διαθέτει πάντα για τους φίλους της, όπως ο Θέμης Γεωργαντάς.

Ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος διατηρεί πολύ στενές σχέσεις εδώ και δεκαετίες με το μουσικό στερέωμα -είναι ο διαχρονικός παρουσιαστής των Mad Video Music Awards, κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή του «After Dark» την Παρασκευή 17 Μαΐου στο Open μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Από το trailer της εκπομπής που δόθηκε πριν από λίγο στην δημοσιότητα πληροφορηθήκαμε για πρώτη φορά τα σχέδια της τραγουδίστριας έναν ενδεχόμενο γάμο με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και ποιο τραγούδι αντιπροσωπεύει στο μυαλό και στην ψυχή της τον σύντροφό της και ποιο είναι το πιο «δυνατό» σημείο του.

«Δεν είναι κάτι που με απασχολεί ο γάμος. Οι δυο μας να περνάμε καλά. Αυτό είναι που με ενδιαφέρει» είπε η Δέσποινα Βανδή, «γειώνοντας» τους θαυμαστές της που επιθυμούν να την δουν σύντομα νυφούλα στο πλευρό του δημοφιλούς ηθοποιού.

Αν ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης τραγούδι, θα ήταν «Ο γυρισμός», από το άλμπουμ «10 χρόνια μαζί» που έκανε το 2007 με τον Φοίβο.

Τέλος, στην «ερώτηση» του παρουσιαστή «Ο Βασίλης είναι πολύ καλός στο…», η τραγουδίστρια απάντησε με γέλια.

«Για να γελάς, στο γαργαλητό φαντάζομαι…» σχολίασε ο Θέμης Γεωργαντάς με εκείνη να απαντά με νόημα «Ναι…».



iEidiseis.gr