MY KTEO

Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Στην Ισπανία μαθητές της ΕΠΑ.Σ. Δ.ΥΠ.Α (πρώην ΟΑΕΔ) Χαλκίδας με το πρόγραμμα Erasmus+

Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ 2023 – 2024 οι μαθητές της ΕΠΑ.Σ. Δ.ΥΠ.Α (πρώην ΟΑΕΔ) Χαλκίδας επισκέφτηκαν την Βαρκελώνη την περίοδο από 3 έως 18 Απριλίου 2024 στο πλαίσιο

απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων. Εκεί διδάχθηκαν και γεύτηκαν τοπικές και εξωτικές γεύσεις  στις δύο σχολές που επισκέφθηκαν (Bnc kitchen Barcelona που βρισκόταν μέσα στην αγορά της Βαρκελώνης, La Boqueria Market, και την άλλη με ονομασία born to cook).


Επίσης επισκέφθηκαν πληθώρα από μουσεία, εκκλησίες και λοιπά αξιοθέατα, όπως την παλιά πόλη της Βαρκελώνης (Ciutat Bela), τον καθεδρικό ναό του Τιμίου Σταυρού και της Αγίας Ευλαλίας, την εκκλησία της Παναγίας της Θάλασσας, το Parc de la Guitadella, το Parc Guell, την Sagrada Familia, το μουσείο της θάλασσας (Museu Maritim) το μουσείο ιστορίας της Βαρκελώνης (Museu del’ historia de Barcelona), το θεματικό Ισπανικό χωριό (Poble Espanyol), το ενυδρείο (L’ Aquarium de Barcelona), το μουσείο Πικάσο (Museu Picasso), το μουσείο γκράφιτι (Bunksy Museum) καθώς και το μουσείο σοκολάτας (Museu de la xocolata).

Μαθητές και καθηγητές επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.