MY KTEO

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Το Προξενιό της Ιουλίας spoiler: Στάσα και Κατερίνη πιάνονται στα χέρια


Η Κατερίνη θα αντιμετωπίσει στα ίσα τη Στάσα στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας». Η σειρά επιστρέφει στο πρόγραμμα του Alpha την Τρίτη 14/5 με πολλές εξελίξεις καθώς θα αποκαλυφθεί το μυστικό της Ιουλίας και θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου στο σπίτι του Προβιού.

Ο Κωστής βάλλεται από δύο μέτωπα ταυτόχρονα. Από τη μια μεριά προσπαθεί να προστατέψει τον Ρήγα, που κινδυνεύει άμεσα μετά τη δολοφονία του Ραζίνη. Από την άλλη η Κατερίνη ανακαλύπτει τη σχέση του με τη Στάσα και καλείται να δώσει εξηγήσεις. Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, ο εφιάλτης που ζει καθημερινά ο Στασινόπουλος εντείνεται, αφού θα βρει απέναντί του και την πεισματική αντίδραση της Βαγγελίτσας. Η μικρή του κόρη επαναστατεί εξαιτίας της σχέσης της με τον Ρήγα Σκούταρη.

Η γυναίκα του όμως δείχνει πως έχει ξυπνήσει για τα καλά η ζήλια μέσα της και θέλει να ξεκαθαρίσει μια και καλή με τη Στάσα. Την απειλεί πως θα μάθει όλος ο κάμπος τις πομπές της και πως θα ζητήσει διαζύγιο από τον Κωστή. Το παράνομο ζευγάρι θα αναγκαστεί να ξεκόψει, αλλά όταν θα χρειαστεί να λείψει ο Κωστής, η Κατερίνη θα βρει την ευκαιρία να τα πει από κοντά με τη Στάσα και τα αίματα θα ανάψουν ανάμεσά τους.

Παράλληλα οι επισκέψεις του Γρηγόρη στο αρχοντικό του Προβιού και οι κουβέντες του με την Ιουλία, έχουν πείσει τη Χάδω πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους. Βάζει λόγια στον Γιωργίκη κι εκείνος προσπαθεί να παγιδεύσει τον Γρηγόρη για να μάθει αν υπήρχε κάτι μεταξύ τους. Την κατάσταση θα σώσει η Φιλιώ, όχι όμως και για την Ιουλία που θα κάνει το λάθος να αποκαλύψει το μυστικό της.



iEidiseis.gr