MY KTEO

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Β.Εύβοια: Απαράδεκτες συνθήκες στην παραλία Μαύρικας (ΦΩΤΟ)

 


Σκουπίδια, μπάζα, κλαδιά και δρόμος κομμένος και διαβρωμένος σε πολλά σημεία, καθιστώντας ουσιαστικά τη διέλευση σχεδόν αδύνατη και σίγουρα επικίνδυνη. Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στην παραλία Μαύρικας των Ελληνικών στη Βόρεια Εύβοια, μετά από τις πλημμύρες του «Daniel» τον Σεπτέμβρη του 2023.

Κανείς δεν ξέρει ουσιαστικά πού αρχίζει και πού τελειώνει ο δρόμος, αν υπάρχει κενό από κάτω και πώς μπορεί κάποιος οδηγός με ασφάλεια να διασχίσει το σημείο. Αλλά και η παραλία που ουσιαστικά έχει γίνει ένα με τον δρόμο, έχει γεμίσει με σκουπίδια και μπάζα, κάνοντας την εικόνα απογοητευτική.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, με ημερομηνία 5 Ιούνη 2024, που έστειλε αναγνώστης η εικόνα που επικρατεί, παρά το γεγονός ότι μπήκαμε στην τουριστική περίοδο, θυμίζει βομβαρδισμένη περιοχή. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο αναγνώστης, ο Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού δεν έχει προχωρήσει στην αποκατάσταση του δρόμου στις παραλίες, στα χωριά, ούτε σημάνσεις υπάρχουν για να μην πέσουν μέσα οι διερχόμενοι με τα αυτοκίνητά τους. Πόσο μάλλον,  αν κάποιος κινείται το βράδυ και δεν είναι από την περιοχή.