MY KTEO

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Το προξενιό της Ιουλίας spoiler: «Αυτός σκότωσε τον Προβιό», η αποκάλυψη - Πόσα επεισόδια θα δείτε ακόμα


Η δραματική σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας» φτάνει στο τέλος και τα πράγματα για το «Ποιος σκότωσε τον Προβιό» ξεκαθαρίζουν.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου
 
Το challenge «Ποιος σκότωσε τον Προβιό» απέδωσε καρπούς για τη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» αφού έβαλε στο κάδρο των υπόπτων πολλούς από τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Οι αποκαλύψεις θα είναι συνταρακτικές στα επεισόδια που απομένουν μέχρι το τέλος της σειράς. Έξι ακόμη επεισόδια θα προβληθούν με τις εξελίξεις να τρέχουν.

Η σκηνή του νεκρού κατακρεουργημένου Γιωργίκη έχει δημιουργήσει ένα viral κουίζ για τον δολοφόνο του, όμως η ομολογία του Ανέστη/Επιφάνειου στον Στασινόπουλο θα δημιουργήσει περισσότερα ερωτηματικά. Αντίθετα ο Προβιός πέθανε από «δικά του» χέρια. Δύο άνθρωποι που έζησαν μια ζωή μαζί του οπλίζουν κι αποφασίζουν να βάλουν με αυτόν τον τρόπο τέλος στη βία και τις απειλές του.

Η Χάδω και η Στεφανία είναι αυτές που τον αποτελειώνουν. Η μια τον βλέπει να προσπαθεί να κάνει κακό στη μικρή Ευγενία και η άλλη βάζει τέλος στον εφιάλτη του Χρήστου και της Ιουλίας.




iEidiseis.gr