MY KTEO

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Ο Τιμωρός spoiler: Ο Δημήτρης Λάλος αλλάζει πρόσωπο και ζητά εκδίκηση


Ο Δημήτρης Λάλος είναι «Ο Τιμωρός» στη νέα σειρά του Alpha, format πασίγνωστης δραματικής τηλενουβέλας.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Ο Δημήτρης Λάλος είναι ο βασικός πρωταγωνιστής της νέας σειράς «Ο Τιμωρός» που έρχεται τη σεζόν 2024-2025 στον Alpha. Μετά από τον ρόλο του Μαθιού στον Σασμό, ο ηθοποιός είναι ο ήρωας μιας σειράς που βρίσκεται αρκετό καιρό στα πλάνα του καναλιού για το πρωτότυπο σενάριό της.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του έδωσε το πρώτο spoiler για την υπόθεση της νέας σειράς: «Η συνέχεια θα είναι συναρπαστική. Ετοιμαζόμαστε για το καινούργιο πρότζεκτ στον Alpha, με τίτλο «Ο Τιμωρώς», ένα πολύ δυνατό , σύγχρονο έργο , μια ιστορία εκδίκησης, η οποία πιστεύω ότι θα καθηλώσει τον κόσμο, γιατί κι εμείς το περιμένουμε πώς και πώς».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για το format της πασίγνωστης σειράς Εζέλ, η οποία είχε προβληθεί και στη χώρα μας. Τα δικαιώματα του για το format ανήκουν στην εταιρία Ay Yapım, που έκανε την παραγωγή και του Yargi των Παγιδευμένων.

Τα επεισόδια της δραματικής σειράς είχαν προβληθεί από τον Σεπτέμβριο του 2009 έως τον Ιούνιο του 2011 από το ATV. Ενώ στην Ελλάδα τα δικαιώματα προβολής τα είχε ο ΑΝΤ1, όπου προβλήθηκαν και τα 71 επεισόδια που ολοκλήρωναν την ιστορία της ζωής του Ομέρ, τον Σεπτέμβριο του 2011. Αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά έχει κερδίσει εννέα βραβεία στην Τουρκία, ανάμεσά τους και το διεθνές βραβείο Καλύτερης Δραματικής Σειράς στη Σεούλ.

«Ο Τιμωρός» βιώνει την προδοσία από τον καλύτερό του φίλο. Καταλήγει στη φυλακή για αρκετά χρόνια, όπου συναντά τον άνθρωπο που θα του αλλάξει τη ζωή για πάντα. Επιστρέφει στη γενέτειρά του, αλλά είναι πια ένας άλλος άνθρωπος. Το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι πως θα μεθοδεύσει την εκδίκησή του. Θέλει να δώσει πόνο για τα χαμένα του χρόνια και για την αγάπη που στερήθηκε.

Μαζί με τον Δημήτρη Λάλο στη νέα σειρά του Alpha πρωταγωνιστεί ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος ο οποίος συνεχίζει τη συνεργασία του με το κανάλι. Ενώ στο καστ προστίθεται ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίνα Καλογήρου.




iEidiseis.gr