MY KTEO

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;;;

ΚΡΙΟΣ
Θα έχετε κάποια εμπόδια σήμερα στο να προχωρήσετε σύμφωνα με τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Καλύτερα να μην λέτε πολλά πράγματα σε τρίτα πρόσωπα γιατί υπάρχει γύρω σας ζήλια. Κάποιοι μπορεί να σας προσφέρουν κάποια συνεργασία. Οι κοινωνικές σας επαφές θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά ώστε να έχετε άνοδο. Κάποια πράγματα σας έχουν κουράσει στο χώρο εργασίας σας αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε αν είστε και εσείς υπεύθυνοι.


ΤΑΥΡΟΣ
Μπορείτε να εμπιστευθείτε άφοβα τις κινήσεις σας. Γίνετε περισσότερο ρεαλιστές και μετριάστε τις απαιτήσεις σας αν επιθυμείτε να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Μπορεί να νιώσετε μεγάλη ψυχολογική πίεση και να έχετε την αίσθηση ότι έχετε πολλές ευθύνες στην δουλειά σας. Θα έχετε καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα νιώσετε ότι έχετε καλή διάθεση και θα νομίζετε ότι δεν υπάρχουν πια εμπόδια στο δρόμο προς την επιτυχία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποια άτομα του παρελθόντος θα σας παρενοχλήσουν. Εκείνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να πάψετε να ασχολείστε με αυτούς. Τώρα δεν θα ξέρετε καλά τι γίνετε γύρω σας ή τι ακριβώς ψάχνετε. Σταματήστε για λίγο και σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε. Όσοι είστε μόνοι, κάποιο άτομο θα σας ελκύσει σεξουαλικά. Μην ρισκάρετε χρήματα σε τυχερά παιχνίδια και αποφύγετε τις επενδύσεις σε μετοχές. Τώρα θα είστε πολύ πιο κοντά στους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα πρέπει να ψάξετε να βρείτε ανθρώπους που θα μπορούσαν να σας προσφέρουν βοήθεια και υποστήριξη στα προβλήματα σας. Αν έχετε προγραμματίσει κάποιο ταξίδι μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις. Θα έχετε κάποιες ψυχολογικές διακυμάνσεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες αλλαγές που θα κάνετε λόγω των πολλών υποχρεώσεων σας. Ηρεμήστε και διώξτε όλες τις άχρηστες ιδέες από το μυαλό σας.

ΛΕΩΝ
Οργανώστε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας και με την δυναμικότητα σας και την αυτοπεποίθηση σας θα επιτύχετε περισσότερα. Στα αισθηματικά σας μην δώσετε σημασία σε άτομα του παρελθόντος που εμφανίζονται πάλι γιατί σας είχαν πληγώσει και σας είχαν απογοητεύσει. Όσοι είστε μόνοι, κάποια γνωριμία που θα κάνετε δεν θα σας αφήσει αδιάφορους και θα εμπνέεστε από αυτήν. Η καλή επαγγελματική σας πορεία θα σας κάνει να πλέετε σε πελάγη ευτυχίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι επενδύσεις θα καρποφορήσουν και θα σας αποδώσουν τα μέγιστα. Κάποια επέκταση που θα κάνετε στην εργασία σας, σας δικαιώνει. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε ανθρώπους του φιλικού σας περιβάλλοντος. Κάποιος φίλος σας θα μπορέσει να σας βοηθήσει. Μην προσπαθείτε να πείσετε τους γύρω σας και τους επιβάλλετε τις απόψεις και τις ιδέες σας. Θα υπάρξουν καινούργια δεδομένα στη ζωή σας και θα τονωθεί η ψυχολογία σας που τόσο πολύ χρειάζεστε.

ΖΥΓΟΣ
Τώρα θα βρείτε όσοι είστε μόνοι μια ειλικρινή, σταθερή και υγιή σχέση. Αποφύγετε καταστάσεις που σας κουράζουν και σας προβληματίζουν. Φροντίστε να εκφράζετε αυτό που νοιώθετε, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα έλξετε τον σύντροφο σας. Πιθανόν κάποιοι στην δουλειά σας να θελήσουν να σας πιέσουν. Μην προσπαθείτε να πείσετε τους γύρω σας και να τους επιβάλλεστε. Δείξτε στον σύντροφο σας αγάπη και τρυφερά συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν ψάξετε βαθιά μέσα σας θα ανακαλύψετε ότι έχετε μεγάλη δύναμη που θα σας βοηθήσει στην ζωή σας. Θα έχετε μια ανοδική κερδοφόρα πορεία στον οικονομικό σας τομέα. Παραμείνετε σταθεροί και κάθετοι στις απόψεις σας. Δουλέψτε σκληρά και μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Αρκετή φαίνεται να είναι η κούραση και η υπερένταση που νιώθετε. Καινούργιες συνεργασίες αλλάζουν γενικότερα το κλίμα στην δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν θετικές αλλαγές με πολύ καλές προοπτικές. Μπαίνετε στο τέλος των προβλημάτων σας και θα ευνοηθείτε σε θέματα οικονομικά. Κάποια άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος θα σας βοηθήσουν σε κάποιες δύσκολες ώρες που θα περάσετε. Θα είναι λίγο δύσκολη χρονική περίοδος για σας αλλά οι καταστάσεις θα βελτιωθούν σημαντικά προς το καλύτερο. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες εντάσεις, οι οποίες θα είναι παροδικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέσα από κάποιες προτάσεις και ευκαιρίες αναδεικνύεται το ταλέντο σας και καθιερώνεστε στον χώρο σας. Μη μπλέκεστε σε διαφωνίες με κάποια άτομα στο εργασιακό σας περιβάλλον και κρατήστε μια διπλωματική στάση για να αποφύγετε τα προβλήματα. Προσέξτε τις εκρήξεις γιατί θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση με τους συνεργάτες σας. Προτιμήστε την σιωπή και υποχωρήστε. Μην τολμήσετε να κάνετε νέες συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποια σκαμπανεβάσματα θα έχετε στον συναισθηματικό τομέα. Θα δείξετε περισσότερη τρυφερότητα στην σχέση σας και όλα θα διορθωθούν σύντομα. Χρησιμοποιήστε την διπλωματία σας και με την σωστή επικοινωνία θα πετύχετε πολλά. Θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο στο οποίο μπορείτε να στηριχθείτε. Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν για κάποιο χρονικό διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ηρεμήστε και διώξτε όλες τις άχρηστες ιδέες από το μυαλό σας βοηθούμενοι από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Αφήστε να σας βοηθήσουν κάποια φερέγγυα άτομα και να σας δείξουν τον δρόμο. Μην είστε τόσο προσκολλημένοι σε ασήμαντα πράγματα. Είστε αποφασισμένοι να πολεμήσετε για να πετύχετε τους στόχους σας και να βγείτε νικητές. Θα πρέπει να κάνετε κάποιους αγώνες για να δικαιωθείτε στην εργασία σας. Μην ενθουσιάζεστε με κάθε πρόταση που θα σας κάνουν.
e-zwdia.gr