MY KTEO

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή στη Χαλκίδα

Συνελήφθησαν, χθες (28-09-2013) το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 37 και 36 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, χθες περίπου στις 17:45΄ το απόγευμα, αστυνομικοί της Β’  Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν σε περιοχή της Χαλκίδας ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες και μετά από έρευνα που διενήργησαν, βρέθηκαν στην κατοχή του 37χρονου και κατασχέθηκαν: 
μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ηρωίνης μεικτού βάρους (1,4) γραμμαρίων, είκοσι (20) ναρκωτικά δισκία, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και 
ένα (1) μαχαίρι, με μήκος λάμας (6) εκατοστών.
Επιπλέον στην κατοχή του 36χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ηρωίνης μεικτού βάρους (1) γραμμαρίου. 
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.