MY KTEO

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Πάρτι στο Αίγιο, 3-0 ο Ηρακλής Ψαχνών

Οι Ευβοιώτες δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στον Παναιγιάλειο και πήραν ένα εύκολο «διπλό»
Παρά το ότι θεωρητικά το ματς ήταν ντέρμπι, ο Ηρακλής Ψαχνών έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο με τον Παναιγιάλειο να μην μπορεί να αντιδράσει και να έχει ουσιαστικά παθητικό ρόλο στο ματς. Οι Ευβοιώτες ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα με τον Οχάντζα να ανοίγει το σκορ μόλις στο 2’.
Οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανά δεν έδειχναν ικανοί να αντιδράσουν με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν απόλυτα το ματς. Η υπεροχή των φιλοξενούμενων επιβεβαιώθηκε και στην επανάληψη καθώς στο 61’ ο Τσιμόντζι έκανε το 2-0, με τον ίδιο παίκτη να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 85’. Έτσι, οι νικητές έφτασαν τους 43 βαθμούς, περνώντας στη δεύτερη θέση, ενώ οι «μελανόλευκοι» έμειναν στους 42.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Σανδραβέλης (35' λ. τρ. Σταμογιάννος), Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Ακπαρίδης (69' Σκαρτσίλας), Νάστος, Κοιλιάρας, Αργυρόπουλος (61' Κατσικοκέρης), Μπούνας, Μπουρλάκης, Ατματσίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Καλαϊτζίδης (59' λ. τρ. Μπακομήτρος), Παλαιολόγος, Τσιμόντζι, Πατσατζόγλου, Μπουμάλ, Κρητικός, Τσούτσης (76' Νικολόπουλος), Οχάντζα (81' Γκεμίσης).
 
onsports.gr