MY KTEO

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Αρχίζουν αύριο οι αιτήσεις

Το πρόγραμμα δημιουργίας ΤοΜΥ προβλέπει τη λειτουργία 4 μονάδων εντός Δήμου Χαλκιδέων Βασιλικό, Νέα Αρτάκη, Δροσιά, Βαθύ Αυλίδας.
Για αυτές τις 4 μονάδες, θα προσληφθούν 48 άτομα. Συγκεκριμένα: 

 - 16 θέσεις ΠΕ Ιατρών ειδικότητας Γενικής Ιατρικής (σε έλλειψη, ΠΕ Ιατρών ειδικότητας Παθολογίας)
- 4 θέσεις ΠΕ Ιατρών ειδικότητας Παιδιατρικής
- 8 θέσεις ΠΕ Νοσηλευτικής (σε έλλειψη, ΤΕ Νοσηλευτικής και σε έλλειψη, ΔΕ Βοηθών Νοσοκόμων)
- 4 θέσεις ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών (σε έλλειψη, ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών)
- 8 θέσεις ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού (σε έλλειψη, ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας και σε έλλειψη, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων)
- 8 θέσεις ΤΕ Επισκεπτών/-ριών Υγείας

Για τις θέσεις που περιγράφονται, κάθε υποψήφιος πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλει ηλεκτρονικά και μόνο μέσω του διαδικτυακού τόπου tomy.moh.gov.gr και της πλατφόρμας που λειτουργεί σε αυτή αίτηση - υπεύθυνη δήλωση. Για την ηλεκτρονική υποβολή απαραίτητη προϋπόθεση είναι η σύνδεση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα με χρήση των διαπιστευτηρίων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για την είσοδο στον κόμβο του TaxisNET ή η εγγραφή του υποψηφίου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.
Σε κάθε περίπτωση κρίνεται σκόπιμο οι υποψήφιοι να συμβουλεύονται τον «Οδηγό Ηλεκτρονικής Αίτησης» στη σελίδα του διαδικτυακού τόπου tomy.moh.gov.gr όπου παρέχονται ηλεκτρονικά αναλυτικές οδηγίες, ειδικά κείμενα βοήθειας και παραδείγματα συμπλήρωσης ανά πεδίο
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει την Τρίτη 8η Αυγούστου στις 09:00 το πρωί και λήγει την 25η Αυγούστου τα μεσάνυχτα (23:59). Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της οριστικής ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης στον προκαθορισμένο διαδικτυακό τόπο.