MY KTEO

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΟΝΝΕΔ Εύβοιας: Ημέρα θλίψης για την Ελληνική Δημοκρατία

Η έννομη τάξη του ΣΥΡΙΖΑ καταφέρνει αυτό που χρόνια προσπαθούσε από τα πεζοδρόμια σαν αντιπολίτευση : «Αθωώνει» τον αρχιτρομοκράτη Κουφοντίνα.
Ο Μπαλαούρας του ΣΥΡΙΖΑ, μεγαλωμένος στις τάξεις του ΚΚΕ Εσωτερικού, μας είχε πει από
βήματος Βουλής ότι : «οργανώσεις σαν την 17Ν είχαν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου» . Δεν πίστεψαν ποτέ ότι ο θάνατος του Παύλου Μπακογιάννη ήταν χτύπημα κατά του πολιτεύματος. Σήμερα, αφήνουν ελεύθερο έναν δολοφόνο.
Ο πολιτικός αμοραλισμός είναι η ακριβής έκφραση που χαρακτηρίζει τις επιλογές της Κυβέρνησης της Αριστεράς. Η οικογένεια του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει βιώσει στον μέγιστο βαθμό την οδύνη, από τον χαμό ενός εκ των θυμάτων της τρομοκρατίας. Αυτό ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του δεν το σεβάστηκαν.
Δεν σεβάστηκαν μια γυναίκα που έχασε τον σύζυγό της και δύο παιδιά που έμειναν ορφανά από πατέρα, γιατί ο πατέρας τους «έτυχε» να μιλάει για ενότητα, ενώ ο δολοφόνος του ήθελε να κάνει αντάρτικο στις πόλεις.
Τα χέρια της Κυβέρνησης είναι βαμμένα με το αίμα των νεκρών που σκότωσαν οι εγκληματίες, που τώρα αφήνει ελεύθερους. Και αυτή την διχαστική πρακτική δεν θα την ξεχάσουμε.
Αυτονόητη είναι κάθε ηθική στήριξη στον Περιφερειάρχη, τον κ. Μπακογιάννη, για την προσβολή στην μνήμη του αείμνηστου πατέρα του.
Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΕΥΒΟΙΑΣ