MY KTEO

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα σε φέρνει προ τετελεσμένων και δημιουργεί τις προϋποθέσεις ενός «ξεκαθαρίσματος» με τους οικείους σου,
είτε εξ αιτίας της πολιτικής που ακολουθούν είτε λόγω ενός περιουσιακού θέματος. Κι αν τελικά δε βγάλεις… άκρη, άφησε πίσω σου το παρελθόν και προχώρα χωρίς να καταληφθείς από αρνητικές σκέψεις. Επιπλέον, έχε τον νου σου και για πιθανές ζημιές στο σπίτι σου, που τα αίτιά τους δε φαίνονται με μια πρώτη ματιά. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει επωφελείς αλλαγές στα εργασιακά και τα οικονομικά σου.

Ταύρος
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ανανεώνει τα ενδιαφέροντά σου και σου ανοίγει νέους δρόμους, ίσως, μάλιστα, γνωρίσεις κι ένα πρόσωπο που θα συνοδεύσει αυτήν τη νέα σου αρχή. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα εξάπτει την καχυποψία σου, ενδέχεται, ωστόσο, να συμβάλλει και σε εκμυστηρεύσεις ή αποκαλύψεις για τα τεκταινόμενα. Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου, αλλά και στον χειρισμό εργαλείων-συσκευών, καλό είναι να προσέχεις, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια είδηση που θα σε στενοχωρήσει.

Δίδυμοι
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ευχάριστες αλλαγές στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως, μάλιστα, βρεθείς και σε ένα «εξωτικό» μέρος. Επιπλέον, η αποκάλυψη ενός μυστικού θα σε «ξαλαφρώσει». Παράλληλα, η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα σου εφιστά την προσοχή σε οικονομικά ζητήματα και καλό είναι μην αναλάβεις πρωτοβουλίες σε τομείς που δε γνωρίζεις, αφού η υπόθεση μπορεί να είναι «στημένη». Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδεχομένως να ωφεληθείς από ζημιές ή απώλειες άλλων, αλλά και να ρυθμίσεις τις εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις σου.

Καρκίνος
Γενικά: Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα σε ωθεί να ξεκινήσεις κάτι «μεγάλο» στη ζωή σου, φρόντισε, ωστόσο, να τελειώσεις πρώτα με τον «παλιό εαυτό» σου και τις παθογένειες που τον συνοδεύουν, αφού αν μείνουν υπόλοιπα θα σε «κυνηγάνε» όπου κι αν… πας! Επιπλέον, μπορείς να εντρυφήσεις σε ποικίλα μυστήρια ή να μάθεις πράγματα για τους «κακούς» που σε ταλαιπώρησαν και σε ταλαιπωρούν ακόμη. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε φέρνει σε επαφή με άτομα που ξεχωρίζουν για τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής και σκέψης, ενώ είναι πιθανό να κάνεις ένα απροσδόκητο ταξίδι.

Λέων
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού αλλάζει το σκηνικό στην καριέρα σου, αλλά και στα οικονομικά σου και δεν έχεις παρά να ενταχθείς στην νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να «ξεψαχνίσεις» το παρασκήνιο, ώστε να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια εκμυστήρευση που θα σε κάνει «να πέσεις από τα σύννεφα»! Επιπλέον, οφείλεις να επικεντρωθείς στη διατροφή και την υγεία σου, ακυρώνοντας, αν χρειαστεί, κάποιες δράσεις ή συνήθειες που την επιβαρύνουν.

Παρθένος
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σου δίνει την ευκαιρία να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά και να ζήσεις μοναδικές ή σπάνιες στιγμές χαράς και ικανοποίησης, ιδιαίτερα αν κυκλοφορήσεις στον έξω κόσμο! Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να εγείρει ένα σοβαρό θέμα με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος ή να θέσει πιεστικά διλήμματα σε μια συλλογική προσπάθεια στην οποία συμμετέχεις. Επιπλέον, συντηρεί την ανησυχία σου και για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που έχει «μπλέξει» άσχημα και χρειάζεται βοήθεια.

Ζυγός
Γενικά: Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να σημάνει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή του επόμενου στην καριέρα σου. Ίσως, μάλιστα, λάβεις μια δυσάρεστη είδηση ή δεις κάτι που θα σε στενοχωρήσει. Επιπλέον, σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η και υποψιασμένος/η σε τομείς που δε γνωρίζεις καλά, αφού ενδέχεται να πέσεις θύμα μιας χειραγώγησης ή «στημένων» καταστάσεων. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα σου φέρει μια απρόσμενη όσο και κρυφή οικονομική βοήθεια, ενώ η αποκάλυψη ενός μυστικού θα σε ανακουφίσει-απελευθερώσει!

Σκορπιός
Γενικά: Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει προ αδιεξόδου στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, εδώ όμως είναι που η… συνήθης καχυποψία σου θα σε προστατέψει από τα χειρότερα. Επιπλέον, ενδέχεται να πέσεις θύμα παρακολούθησης ή να μπεις εσύ σε αυτήν τη διαδικασία. Είναι πιο «υγιεινό», ωστόσο, να μυηθείς σε μυστήρια και να διερευνήσεις άγνωστους τομείς. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν κάτι το ξεχωριστό, το πρόβλημα όμως είναι ότι η νοοτροπίες σας δε συμβαδίζουν και… κάτι πρέπει να γίνει με αυτό!

Τοξότης
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να σε ξαφνιάσει ευχάριστα με μια απρόσμενη επιτυχία στη δουλειά σου, ενώ θα συμβάλλει και σε θετικές εξελίξεις στην υγεία σου. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να… αγνοήσεις παρορμήσεις της στιγμής κι ιδιαίτερα όσες εκπορεύονται από πάθη ή εμμονές. Όσο για τις νέες πρωτοβουλίες στα οικονομικά σου, κινήσου με γνώμονα το ότι υπάρχουν σίγουρα κάποιες κρυφές παράμετροι, που η γνώση τους θα σε προστατέψει, αντίθετα όμως η άγνοιά τους θα σε κάνει να «την πατήσεις» άσχημα!

Αιγόκερως
Γενικά: Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα ενδέχεται να δημιουργήσει τετελεσμένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι εδώ είναι που θα χρειαστείς άμεσα την ικανότητά σου να αντιστέκεσαι σθεναρά, προστατεύοντας αν χρειαστεί τόσο τις ισορροπίες στη ζωή των «δικών σου» ανθρώπων όσο και τις δικές σου. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι πίσω από τις «αβανταδόρικες» συνεργασίες κρύβονται και κάποιες «σκοτεινές» προθέσεις. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε βοηθά να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου αλλά και να «σπάσεις» την ρουτίνα της καθημερινότητάς σου.

Υδροχόος
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα συμβάλλει στην ανανέωση του χώρου σου, ενώ θα σου φέρει και κάποια νέα αποκτήματα για τα οποία μπορείς να υπερηφανεύεσαι! Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα είναι πιθανό να αυξήσει τις πιέσεις και τις ενοχλητικές αντιδράσεις στη δουλειά σου, ίσως, μάλιστα, προκύψουν και κάποιες υπονομευτικές ενέργειες σε βάρος σου, γι’ αυτό έχε τον νου σου. Επιπλέον, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις και μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου, που θα σε αναγκάσει να πάρεις «γενναίες» αποφάσεις για τον τρόπο ζωής και τη διατροφή σου.

Ιχθύες
Γενικά: Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα σε φορτίζει συναισθηματικά και δεν αποκλείεται να λειτουργήσεις μηδενιστικά, αν δεις ότι κάτι δε σου «βγαίνει» στα προσωπικά σου, ωστόσο, θα είναι χειρότερα αν επιμείνεις στα αρχικά σχέδιά σου, οπότε «ας πάει και το παλιάμπελο»! Επιπλέον, σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις απαιτήσεις ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, ίσως, μάλιστα, μάθεις κάτι που θα σε ταράξει και θα σε αποσπάσει από τις λοιπές δράσεις σου. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σου προσφέρει τις εναλλακτικές λύσεις που χρειάζεσαι.

astrology.gr