MY KTEO

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα να επηρεάζει τόσο την καριέρα σου, όσο και τις διαπροσωπικές σχέσεις ή τις συνεργασίες σου,
φαίνεται να βρίσκεσαι ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης. Ίσως, μάλιστα, βρεθείς προ τετελεσμένων ή να πέσεις θύμα ενός εκβιασμού, που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, η Πανσέληνος σε θέλει πιο προσεκτικό/η σε θέματα υγείας και διατροφής, αφού δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς από μια κακή επιλογή σου. Όμως, σου δίνει το δικαίωμα να ξαποστάσεις κοντά στη φύση και μακριά από τις εντάσεις της καθημερινότητας.

Ταύρος
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να κόψεις μια ανθυγιεινή συνήθεια. Επιπλέον, στη δουλειά σου «παίζει» μια αντιζηλία που μπορεί να σου κάνει ζημιά και μην κινηθείς, αν δεν διασφαλίσεις πρώτα τα νώτα σου κι αν δεν είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος/η κι αποφασισμένος/η να καθαρίσεις την «βρωμιά» με οποιοδήποτε κόστος. Παράλληλα, η Πανσέληνος σε φέρνει πιο κοντά σε ομοϊδεάτες και φίλους/ες, ίσως, μάλιστα, δρομολογηθεί και μια δράση από κοινού, είτε ψυχαγωγικού είτε κοινωνικού χαρακτήρα, πρόσεξε όμως, μήπως «ξεφύγεις» και κάνεις υπερβολικά πράγματα.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Πανσέληνος σε θέλει «στις επάλξεις», προκειμένου να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα, είτε επαγγελματικά είτε οικογενειακά και παρά τις όποιες αντιστάσεις και τα «μπερδέματα» που θα προκύψουν, τελικά θα τα καταφέρεις, έστω και σε βάρος του ελεύθερου χρόνου σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη ή στενόχωρη θέση, εξ αιτίας ενός δυσάρεστου συμβάντος ή μιας κατάστασης που βιώνει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν, μάλιστα, εμπλέκεται σε αυτό κι ένα τρίτο πρόσωπο, θα χρειαστεί να κτυπήσεις το «κακό» στη ρίζα του, αφού δεν χωρούν ημίμετρα.

Καρκίνος
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια μάλλον δυσάρεστη εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είναι όμως πιθανό και το να προβείς σε αποχετευτικές «εκκαθαρίσεις» και σε ένα γενικό «ξεβρόμισμα». Επιπλέον, μια σχέση ή συνεργασία σου καταλήγει στο… Σπαρτιατικό «ή ταν ή επί τας»! Παράλληλα, με την Πανσέληνο στον άξονα 3ου και 9ου οίκου αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, ίσως, μάλιστα, δρομολογηθεί κι ένα σημαντικό ταξίδι, πρόσεξε, ωστόσο, μήπως χάσεις την ώρα σου σε ανούσιες συζητήσεις και άσκοπα πήγαινε-έλα.

Λέων
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να αντιμετωπίσεις κακόβουλες κινήσεις που γίνονται σε βάρος σου, υιοθετώντας αν χρειαστεί και κάποιες «σκληρές» λύσεις απέναντι στους δράστες! Επιπλέον, μπορεί να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο. Παράλληλα, η Πανσέληνος αλλάζει το κλίμα στα οικονομικά σου κι αν μέχρι σήμερα αντιμετώπιζες προβλήματα, σύντομα θα δεις μια σημαντική βελτίωση. Ακόμα, είναι πιθανό να κάνεις κάποιες έξτρα αγορές ή μια επένδυση. Από την άλλη πλευρά όμως, κινδυνεύεις να χάσεις χρήματα ή κεκτημένα από… απατεωνιές!

Παρθένος
Γενικά: Η Πανσέληνος επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, βγάζοντας στον «αφρό» αδυναμίες που τις καθιστούν λιγότερο λειτουργικές. Ίσως, μάλιστα, γίνεις μάρτυρας ενός συναισθηματικού ξεσπάσματος ή μιας «αλλόκοτης» συμπεριφοράς. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου εφιστά την προσοχή στον οικονομικό τομέα, όπου μάλλον παίζονται «βρώμικα παιχνίδια» κι είναι πιθανό πέσεις θύμα τους. Φύλαξε, λοιπόν, τα νώτα σου και μην «ξανοίγεσαι», ενώ αν δεις ότι «δεν σε παίρνει» σε μια υπόθεση, μην επιχειρήσεις να καταφύγεις σε δανειστές και τοκογλύφους.

Ζυγός
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε ωθεί να τα παίξεις «όλα για όλα», μπορεί όμως και να υποκύψεις σε πάθη που θα σε… χαντακώσουν! Οφείλεις, επίσης, να προνοήσεις για την ασφάλεια των περιουσιακών στοιχείων σου από κακόβουλες δράσεις, αλλά και την καθαριότητα στον χώρο σου. Παράλληλα, η Πανσέληνος φέρνει νέα δεδομένα στη δουλειά σου, από την πλευρά σου, ωστόσο, οφείλεις να θέσεις τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην πελαγοδρομείς από το ένα θέμα στο άλλο. Επιπλέον, καλό είναι να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και τη διατροφή σου.

Σκορπιός
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να λάβεις δραστικά μέτρα στην υγεία και τη διατροφή σου, ίσως όμως να πρόκειται για τη συνδρομή σου σε θέματα που ταλαιπωρούν έναν «δικό σου» άνθρωπο. Επιπλέον, φαίνεται πως στη δουλειά σου, γίνονται «Σόδομα και Γόμορρα», οπότε έχε τον νου σου! Παράλληλα, η Πανσέληνος ορίζει μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή και στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ ανοίγει τον δρόμο σε δημιουργικές εφαρμογές που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο «ζωντανός/η», έστω κι αν χρειαστεί πρώτα να «σκοτώσεις» το παρελθόν σου!

Τοξότης
Γενικά: Η Πανσέληνος στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς εκτάκτως επισκέψεις ή να αλλάξεις προσωρινά «έδρα». Υπάρχουν ωστόσο και κάποιες έξτρα επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα χρειαστεί να καλύψεις μοιράζοντας τελικά τον χρόνο σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος σε ζηλεύει και μπορεί να σου κάνει την «ζημιά». Είναι πιθανό, δε, να στενοχωρηθείς από μια δυσάρεστη εξέλιξη στη ζωή ενός προσώπου που αγαπάς κι εκτιμάς.

Αιγόκερως
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε κάνει αρκετά επιρρεπή σε πάθη κι εμμονές, που «ακυρώνουν» το «καθώς πρέπει» προφίλ σου. Επιπλέον, στον επαγγελματικό σου χώρο καλείσαι να αντιμετωπίσεις πρόσωπα που κινούνται υπόγεια και χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα, γι’ αυτό να είσαι πιο υποψιασμένος/η κι αν βέβαια πέσεις πάνω σε τέτοιες καταστάσεις, δεν έχεις παρά να τις ξεσκεπάσεις. Παράλληλα, η Πανσέληνος εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με νέες παραστάσεις και γνωριμίες –«παίζει» μάλιστα κι ένα ταξίδι- ενώ δεν αποκλείεται να μπεις σε έναν νέο κύκλο σπουδών ή επιμόρφωσης.

Υδροχόος
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια δυσάρεστη εμπειρία. Επιπλέον, σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου, αλλά και στις συναλλαγές σου με γνωστούς/ες και συγγενείς, αφού μπορεί να λειτουργήσουν εις βάρος σου κι όχι βέβαια «συμπτωματικά», αφού κάποιος/α προσπαθεί να σε χειραγωγήσει ή να σε «στήσει»! Παράλληλα, η Πανσέληνος αλλάζει το τοπίο στα οικονομικά σου και έχεις πλέον τη δυνατότητα να κινηθείς πιο απελευθερωμένα, καθώς αίρονται κάποιοι περιορισμοί. Πρόσεξε, ωστόσο, μήπως ξοδέψεις όλα τα χρήματά σου για να καλύψεις μόνο εφήμερες ανάγκες.

Ιχθύες
Γενικά: Η Πανσέληνος ορίζει μια νέα αφετηρία στη ζωή σου, όχι όμως με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, αφού πολλά γίνονται και… ξεγίνονται, εξ αιτίας της κυκλοθυμίας σου! Από την άλλη πλευρά όμως, η καλλιτεχνική έμπνευσή σου κορυφώνεται.Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, ίσως θα έπρεπε να ανησυχείς για κάποιες υπόγειες διεργασίες, που ενδεχομένως να πλήξουν τις οικονομικές απολαβές σου. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να γίνεις στόχος «σκοτεινών» δυνάμεων ή παράνομων κυκλωμάτων. Αν όμως ανήκεις στο κλαμπ των τυχερών, τότε θα ευνοηθείς από τη ζημιά κάποιου άλλου.


astrology.gr